Tečaji

ALI CENA ZA MLADE DO 25. LETA, ŠTUDENTE IN STAREJŠE OD 60 LET VELJA ZA VSE TERMINE TEČAJA?
Nižja cena velja samo za dopoldanske termine tečaja. Tečaje v dopoldanskem času izvajamo ob sredah ob 10.00 ali ob 12.15. Za vse ostale termine tečaja velja višja cena. Mladi do 25. leta, študenti in starejši od 60 let imajo na večerne termine tečaja na redno ceno 10% popust.
ALI MORAM IMETI NA PRVI VAJI S SEBOJ KAJ POSEBNEGA? LAHKO PRINESEM SVOJO OPREMO?
Na prvi vaji imejte s seboj čiste športne copate, priporočamo tudi steklenico z vodo. Če imate kaj svoje opreme, jo prinesite s seboj. Sicer pa vso potrebno opremo dobite pri nas brezplačno.
KAJ NAREDIM V PRIMERU, DA SE ENE OD VAJ NE MOREM UDELEŽITI?
Nadomeščanje zamujene vaje lahko opravljate s samostojnim obiskom plezalnega centra. To pomeni, da sami pridete plezat k nam, kar pomeni, da lahko plezate samo na balvanski steni (udeleženci Spoznavnega začetnega tečaja plezanja) ali v mali dvorani plezate z varovanjem od zgoraj (udeleženci Tečaja plezanja v vodstvu). Če želite, lahko zamujeno vajo nadomeščate tudi pri kateri drugi skupini tečaja. V tem primeru se morate obrniti na info@plezalnicenter.si in se vnaprej dogovoriti za nadomeščanje.
ALI IMAM NA TEČAJ KAKŠEN POPUST, ČE SEM BREZPOSELN?
Brezposelni se lahko udeležite naših dopoldanskih terminov tečaja, ki jih izvajamo ob sredah ob 10.00 ali ob 12.15. Za te tečaje velja nižja cena. Na večerne termine tečaja brezposelni nimate nobenega popusta.