HUD ŽUR IN SREČELOV S PLEZALNO OPREMO!
2. september 2017 ob 21:00

Počitnice se zaključujejo, zato smo se odločili, da z odličnimi ritmi in pozitivno energijo pozdravimo novo plezalno sezono med stenami PCL-ja. Siete Venas bodo po ROCKMASTER-ju v Arcu pripotovali tudi k nam in nam pokazali, kaj je pravi SKAPUNKROCKUMBIAREGGAE party. Iglu Šport, Petzl & Tendon niso ostali ravnodušni in bodo na koncertu med obiskovalce razdelili vedno dobrodošlo plezalno opremo. Vse, kar moraš narediti, je to, da prideš uživat na koncert (vsak, ki bo prišel na koncert bo dobil »srečko«, med koncertom pa ugotovil, če je prav njena/njegova dobitna)!
Vstop je prost!

Siete Venas je skupina muzikalnih plezalcev, ki so se pred več kot 10 leti znašli v El Chaltenu, Patagoniji, s sanjami o novem življenju med skalami. Skupaj so ustanovili skupino, ki je na začetku preigravala priredbe Manu Chao in Manu Negra, kmalu pa so začeli ustvarjati tudi lastne skladbe. Do danes so izdali že 3 albume in čeprav so prvotno rock skupina, v svoje pesmi vključujejo tudi pridih ska, reggae, punka in latinske etno glasbe.
Letos so se odločili narediti tudi evropsko turnejo, kjer igrajo po večjih in manjših gorniških festivalih, plezalnih centrih, Rockmastrih in med plezalce širijo latino-patagonski duh.

Ne zamudimo edinstvene priložnosti za nor žur, se vidimo pod steno!