Plezalni tabor je namenjen športnemu plezanju v naravi in je primeren za vse plezalce iz našega ter vseh drugih slovenskih in tujih plezalnih društev/klubov. Primeren je za otroke in mladino od 9. do 18. leta starosti, za bolj izkušene plezalce in začetnike.
Na taboru bomo spoznavali in nadgrajevali varno skalno plezanje v urejenih plezališčih. Plezali bomo v okolici Buzeta (Istra), kjer se nahaja veliko raznolikih plezališč.
Za varnost, dobro počutje in pravo športno vzdušje bomo skrbeli licencirani inštruktorji športnega plezanja, ki imamo večletne izkušnje s športnim izobraževanjem in usmerjanjem mladine.

Tabor poteka v organizaciji Plezalnega društva Nulta gravitacija.

Program:

Zaradi trenutne situacije v državi smo lokacijo tabora spremenili. Otroci bodo plezali v plezališču Osp. Več o programu bo udeležencem poslal vodja tabora, spodaj napisan program pa velja za staro lokacijo v Buzetu.

1. DAN: Ob 8. uri se dobimo pred Plezalnim centrom Ljubljana in se skupaj odpeljemo proti Buzetu (za prevoz poskrbite starši). Plezanje v plezališču Kamenih vratih in Kompanju.
2. DAN: Plezanje v Ponte Portonu in Buzetskem kanjonu.
3. DAN: Plezanje v Kompanju. Starše pričakujemo po 16. uri v hostlu, kjer spimo.

Nastanitev

Spali bomo v hostlu Roč. Hrano si bomo pripravljali sami v skupni kuhinji. Za varnost, dobro počutje in športno vzdušje bomo skrbeli inštruktorji.

Oprema

Priporočljiva je osebna plezalna oprema – plezalke, pas in plezalna čelada. V kolikor imate tudi vrv in sisteme, prinesite le te s seboj. Vso plezalno opremo si bo mogoče tudi brezplačno izposoditi. Ne pozabite na plastenko za pijačo in zdravstveno izkaznico.

Cena

195 EUR/otroka za 3-dnevni tabor oz. 115 EUR/otroka za 3-dnevni tabor za srednješolce, udeležence naše plezalne šole*
*Cena vključuje spanje, zajtrk, malico in kosilo oziroma večerjo, strokovno vodstvo in uporabo opreme za vse dni tabora.
POPUSTI: 

  • 10 % popust za ostale udeležence naših rednih plezalnih programov (srednješolci imajo posebno ceno).
  • 10 % popust za drugega otroka.
  • 15 % popusta za tretjega otroka.

Popusti se ne seštevajo!

Prijave in plačilo

Prijave zbiramo na info@plezalnicenter.si. Število mest je omejeno na največ 20 udeležencev!
Za potrditev rezervacije je potrebno vsaj 10 dni pred pričetkom (oz ob prijavi) poravnati akontacijo v višini 40€ na transakcijski račun Plezalnega društva Nulta gravitacija.

PODATKI ZA NAKAZILO AKONTACIJE:
Plezalno društvo Nulta Gravitacija
Pesarska cesta 10
1000 Ljubljana
TRR: IBAN SI56 6100 0001 5087 436 (DELAVSKA HRANILNICA d.d. LJUBLJANA)
Namen: Krompirjev tabor, priimek udeleženca
Sklic: SI00 10-2018

V kolikor otrok še ni član Plezalnega društva Nulta Gravitacija, je potrebno plačati tudi članarino za tekoče leto, ki znaša 27 EUR. Podatki za nakazilo članarine so zapisani zgoraj, v namen pa napišete: Članarina, leto, ime in priimek.

V primeru, da je otrok član obeh društev (Društvo za razvoj plezalne kulture, Plezalno društvo nulta gravitacija) na prvo storitev prejme popust v višini ene članarine – 27 EUR.

Tabor bo organiziran v razmerju varovanci : inštruktorji= 8 : 1. Udeleženci srednješolci, ki plačajo posebno ceno, niso zajeti v zgornja razmerja varovanci : inštruktorjem. Tabor bo izpeljan ob vsaj 6 prijavljenih udeležencih.

V primeru odpovedi prijave zaradi opravičljivih razlogov (npr. z zdravniškim potrdilom) več kot 10 dni prej, vam akontacijo vrnemo. V kolikor tabor odpoveste 10 dni ali manj pred začetkom tabora, akontacije ne vračamo.

V kolikor bi tabor zaradi opravičljivih razlogov odpadel, bomo prijavljene o tem pravočasno obvestili in vrnili plačano akontacijo.

Informacije

Dodatne informacije po telefonu: +386 (0)68 61 32 14 (koordinatorka programov za otroke) ali na info@plezalnicenter.si.

Koordinatorka je dosegljiva na telefon v času uradnih ur:

Ponedeljek, torek, sreda in petek 9.00-11.00
Četrtek 11.00-13.00Komentarji