Plezalni tečaj je namenjen vsem, ki se želite naučiti varno in samostojno plezati v vodstvu (kot prvi v navezi). Program je nadaljevanje našega Spoznavnega začetnega tečaja plezanja, oziroma je namenjen tistim, ki se že znate pravilno navezati in varovati ter plezati z varovanjem od zgoraj (»top rope«).

Program

Na umetnih stenah se bomo naučili varnega plezanja v vodstvu, varovanja prvega v navezi, dinamičnega varovanja s samoblokirnimi varovali in varnega padanja.

  • osvežitev znanja o plezalni opremi, vozlih, navezovanju, dvojnem preverjanju, pravilni komunikaciji, varovanju z varovanjem od zgoraj (»top rope«), plezanju z varovanjem od zgoraj
  • plezanje v vodstvu
  • varno padanje
  • varovanje prvega v navezi, dinamično varovanje s samoblokirnimi varovali

Tečaj vključuje 6 praktičnih vaj po 2 uri. Vaje potekajo štiri zaporedne tedne (enkrat tedensko), in sicer vedno tisti dan v tednu, ko ste začeli s prvo vajo (datum pričetka prve vaje najdete zgoraj) in dve soboti.  Tretja vaja poteka v soboto ob 20.00, po dveh vajah, opravljenih med tednom.  Šesta vaja poteka v četrtem tednu, in sicer v soboto ob 20. uri. V tečaj je vključeno tudi eno teoretično predavanje in izpit (na četrti vaji). Prisotnost na prvi vaji je obvezna.

Sobotni tečaj poteka 6 zaporednih sobot.

Oprema

Brezplačno vam je na voljo vsa potrebna plezalna oprema (plezalniki, plezalni pas, vrvi), tako da svoje ne potrebujete. Potrebujete pa čiste superge in veliko dobre volje.

AKCIJA IGLU

Ob nakupu plezalne opreme nad 90€ v trgovini Iglu Šport, ki se nahaja v Plezalnem centru, vam ponujamo eno mesečno karto za plezanje pri nas brezplačno. Čas za nakup opreme imate skozi celotno trajanje tečaja in nato še en mesec od zadnje vaje tečaja (mesečna karta začne veljati z dnevom nakupa opreme).

Sredin dopoldanski termin

Ob sredah dopoldan organiziramo posebne termine tečaja za ugodnejšo ceno. Tečaj je v osnovi namenjen študentom, vabljeni pa tudi vsi ostali, ki imate ob sredah dopoldan čas. Za vse velja ugodnejša cena.

Pri dopoldanskem terminu sta četrta in peta vaja združeni v en podaljšan 3 urni termin, 6. termin pa je združen z enim od večernih tečajev in vključuje tudi predavanje.

Prijava in način plačila

Število mest je omejeno na 14. Tečaj se izvede ob vsaj 5 prijavljenih, 10 dni pred začetkom tečaja.

Ob prijavi (oziroma najkasneje v roku 5 dni od prijave) je potrebno urediti predplačilo. V kolikor se prijavite manj kot 10 dni pred začetkom, je potrebno predplačilo urediti v roku enega dne. Predplačilo lahko uredite na dva načina (željeni način označite v prijavnici):

1. Na recepciji plezalnega centra (lokacija in urnik odprtja).
Plačilo je možno z gotovino ali s kartico.

2. Po predračunu (preko nakazila na TRR):
Predračun vam pošljemo na email in plačilo uredite preko nakazila na TRR.

Splošni pogoji in odpovedi

Vse dodatne informacije glede splošnih pogojev – prijave, plačil in odpovedi najdete TUKAJ.

V kolikor bi posamezni termin zaradi opravičljivih razlogov odpadel, bomo prijavljene o tem pravočasno obvestili.

POPUSTI
Udeleženci našega Spoznavnega začetnega tečaja plezanja imajo 10% popust. Popust ne velja za sredin dopoldanski termin.
Popusti se ne seštevajo!

Informacije

Dodatne informacije po telefonu: +386 (0)68 61 32 11 (koordinatorka programov za odrasle) ali na info@plezalnicenter.si.

Koordinatorka je dosegljiva na telefon v času uradnih ur:

Ponedeljek, torek, sreda in petek 9.00-11.00
Četrtek 15.00-17.00

Prijava

Vprašanja in odgovori

 

Komentarji