Plezanje za najmlajše (do 4. let) poteka v obliki Mini plezalnih iger, za predšolske otroke (4-6 let) so primerne Plezalne igre, za otroke od 1. do 4. razreda pa Mala začetna plezalna šola.
Starejši otroci in maldina (10-20 let) so vabljeni v začetne in nadaljevalne plezalne šole, tisti bolj zagrizeni se lahko udeležijo bolj resnih treningov plezanja (tekmovalna skupina).
Večkrat letno organiziramo počitniške plezalne tabore in vsakomesečne izlete v naravo.

Plezalne igre (4-6 let)

,

Plezalne igre so primerne za otroke v starosti od 4 do 6 let. Primerne so za otroke začetnike, ki imajo radi plezanje in zabavne gibalne igrice.

Mala začetna in nadaljevalna plezalna šola (1. do 3. razred)

,

Primerno za otroke od 1. do 3. razreda. V okviru Male začetne plezalne šole se otroci učijo osnov plezanja in razvijajo splošno motoriko. V nadaljevalni šoli pa nadgrajujejo svoje plezalno znanje.

Srednješolska skupina

Začetna plezalna skupina za srednješolce na visoki plezalni steni.

Počitniška plezalna šola

,

V času šolskih počitnic (jesenskih, zimskih, prvomajskih in poletnih) lahko mladi plezalci, izkušeni ali popolni začetniki, proste dneve preživite v plezalnem centru. Počitniška šola je primerna za osnovnošolce od 6. do 14. leta starosti.

Plezalni tabori za otroke in mladino

,

Za otroke in mladino organiziramo večdnevno plezalno druženje v naravi, kjer je v prvi vrsti polno plezanja, pa tudi drugih športnih aktivnosti, raziskovanja okolice in zabavnih dogodivščin v dobri družbi.

Krompirjev tabor v Istri

Plezalni tabor je namenjen športnemu plezanju v naravi in je primeren za plezalce iz vseh slovenskih in tujih plezalnih društev oz. klubov, stare 9 let in več. Tabor poteka med jesenskimi počitnicami.

Mini plezalne igre (do 4. leta)

Mini plezalne igre so namenjene otrokom od treh do štirih let. Preko plezanja in iger otroci razvijajo svoje gibanje in osnovno motoriko.

Otroci 9-11 let

Plezalna šola za otroke v starosti od 9 do 11 let poteka enkrat ali dvakrat tedensko na visoki in/ali nizki (balvanski) steni. Primerno tako za začetnike, kot tudi bolj izkušene.

Otroci 11-13 let

Mladi plezalci v starosti od 11 do 13 let plezajo enkrat ali dvakrat tedensko na visoki in/ali nizki (balvanski) plezalni steni. Primerno za začetnike in tudi tiste otroke, ki plezajo že nekaj časa.

Mladina 13-15 let

Za mladino, v starosti od 13 do 15 let, organiziramo plezalne treninge, ki potekajo enkrat, dvakrat ali trikrat tedensko. Treningi so primerni za začetnike in tudi za tiste, ki plezajo že dlje časa.

Pripravljalna in Ta zaresna skupina

Tekmovalci se z resno-zabavnim pristopom pripravljajo na tekmovanja in vzpone v skali. V pripravljalni skupini so treningi bolj resni kot na splošnih urah, pa vendar bolj sproščeni od tistih, ki jih ima tekmovalna skupina. Potrebno predznanje.

Cvetke in carji

Cvetke in Carji so mladinska rekreativna skupina, ki pleza dvakrat tedensko ali pogosteje.

Čvrsta skupina

Čvrsto skupino sestavljajo najbolj motivirani mladinci in mladinke. Skupino druži ljubezen do plezanja, vzponi v skali, plezalna potovanja in dobra družba.

Izleti v naravo za otroke in mladino

,

Za otroke in mladino, ki pleza v naših plezalnih programih, enkrat mesečno organiziramo plezalni izlet v naravo, kjer lahko s plezanjem na skali nagradijo pridobljeno znanje z umetne stene.