365 dni se je zavrtelo naokrog skoraj z nadzvočno hitrostjo in v čast prvemu rojstnemu dnevu našega in vašega plezalnega centra, smo pripravili darila oziroma nagrade, ki si jih lahko priplezate v tednu od 8. do 11. decembra 2014. Kako? Z dirkanjem po naših stencah, seveda! :) 

Ob praznovanju prvega rojstnega dne smo se odločili, da si največje darilo za uspešno plezalno leto pod streho plezalnega centra zaslužite prav vi, plezalci in plezalke, ki ste svojo energijo napolnili naš center. V začetku decembra smo za še več plezalnih užitkov postavili veliko število novih smeri vseh vrst, barv in težavnosti. In prav na teh, še “nedolžnih” smereh boste lahko priplezali do super nagrad, ki jih podarjata Plezalni center Ljubljana in Iglu šport v drugi, tokrat rojstnodnevni, plezalni dirki.

Trajanje nagradne dirke

Plezalna dirka traja od ponedeljka, 8. decembra 2014, od 16. ure dalje, do četrtka, 11. decembra 2014, do 22.30. ure. Tekmovalci boste na recepciji dobili tekmovalni kartonček in določili kategorijo, v kateri se boste potegovali za nagrado. Vse novo postavljene smeri, ki jih bomo označili s posebno, praznično oznako, štejejo za točke v nagradni dirki in večkrat kot se boste dotaknili vrha, več točk boste zbrali na svojem tekmovalnem kartonu, kar pomeni več možnosti za nagrado.

Kategorije

Kat. Ženske Moški
1. Mačke (18–30 let) Mačkoni (18–30 let)
2. Tigrice (31–44 let) Tigri (31–44 let)
3. Legende (45 leta dalje) Legende (45 leta dalje)
4. Levinje (od 7b dalje) Levi (od 7b dalje)

Nagrade

Nagrade* za najboljše na Rojstnodnevni plezalni dirki prispevata Plezalni center Ljubljana in trgovina Iglu šport. Nagradni sklad je v vseh kategorijah (M/Ž) enak, in sicer:

Darilni boni Plezalnega centra Ljubljana v skupni vrednosti 150 eur (za 1., 2. in 3. mesto) + Bon Iglu šport (za 1. in 2. mesto)

*Nagrada, ki jo podarja Plezalni center Ljubljana, velja za program polvodene vadbe ali vstopnice in jo je potrebno izkoristiti do 30. 06. 2015. Datum veljavnosti bona Iglu je zapisana na bonu. Nagrade niso prenosljive in jih ni mogoče zamenjati za denar.

Pravila dirke

  1. Za točke se upošteva 35 novih, posebej označenih smeri v veliki dvorani v težavnosti od 4a do 8b.
  2. Posameznik dobi za vsako preplezano smer naslednje število točk: 100/št. plezalcev, ki so uspešno preplezali smer (Primer: Če določeno smer uspešno prepleza 10 tekmovalcev/tekmovalk, vsak/-a dobi za to smer 10 točk. Če smer prepleza 5 tekmovalcev/tekmovalk, dobi vsak/-a 20 točk). Točke se delijo znotraj posamezne kategorije.
  3. Točke od uspešno preplezanih smeri se seštevajo.
  4. Vsako uspešno preplezano smer mora s podpisom potrditi prijatelj/soplezalec/očividec. Nepodpisane smeri se točkujejo z 0 točkami.
  5. Vsak posameznik na posebnem tekmovalnem kartončku vodi evidenco preplezanih smeri, ki ga dnevno oddaja na recepciji in ga ob prihodu tam tudi prevzame.
  6. Posamezni tekmovalec lahko tekmuje samo v eni kategoriji, ki jo določi ob prvem prevzemu tekmovalnega kartončka. Ena oseba lahko dobi eno samo nagrado.
  7. Kot organizator si pridružujemo pravico, da nagrad v posamezni kategoriji ne podelimo (zaradi premalo prijavljenih udeležencev).

Rojstnodnevna zabava in podelitev nagrad

Najboljše tekmovalce, ki bodo prejeli nagrade, bomo razglasili na VELIKI ZABAVI ZA 1. ROJSTNI DAN, in sicer v petek, 12. decembra 2014, ob 19. uri. Vabljeni vsi, ki boste tekmovali in se potegovali za nagrade, pa tudi vsi ostali. Pripravljamo še druga presenečenja, sladkanje s torto velikanko in glasbeni večer za sladokusce.

Še nedotaknjeni »grifi« čakajo, komu bo uspel prvenstveni vzpon do vrha in koliko osvajalcev si bo razdelilo točke za uspešen plezalni podvig. Naj se dirka začne!

Več o rojstnodnevni zabavi>>

UNIKATNO POVABILO NA ROJSTNI DAN ;)