V sodelovanju z Društvom Balansa smo v prodajno ponudbo vključili različne sete slacklinov (gurten), s katerimi se boste lahko v slackline parku pred plezalnim centrom, na sosedovem travniku med dvema drevesoma, v mestnem parku, na morju ali na pikniku s prijatelji, sami ali v družbi, lovili ravnotežje.
Hoja po gurtni je tanka meja med stabilnim in labilnim stanjem. kot žoga na vrhu polokrogle strehe. 
Društvo Balansa

 

Na voljo so štirje različni poliestrski slacklini, zraven pa brezplačno dobite še priročno vrečo in dve dvometrski zaščiti za drevesa/slackline.

  • Balanca (D: 12 m/Š: 2,5 cm) – verjetno najlažji in najmanjši slackline na tržišču, kar se nemalokrat izkaže zelo uporabno. Primerno predvsem za začetnike.

Cena: 40 EUR

  • Ultra light (D: 23 m/Š: 2,5 cm) – pri polni dolžini se ta slackline poda vsaj 1 m, kar dodatno oteži hojo in od vas zahteva večjo odzivnost. Ko se temu privadimo, nam ta slackline omogoča izvrsten fokus, kakršen je potreben tudi na precej daljših linijah. Super izbira za poznavalce in tiste, ki bi to radi postali!

Cena: 55 EUR

  • Easy rider (D: 17 m/Š: 3,5 cm) – mehkejši na otip in širši slackline je zaradi manjšega razteza možno močneje napeti in postaviti bliže tlom.

Cena: 60 EUR

  • 33 (D: 33 m/Š: 3,5 cm) – pri polni dolžini nam slackline pokaže novo dimenzijo osredotočenosti. Bolje moramo krotiti svojo nesproščenost, ki se pri hoji odraža v težje obvladljivem valovanju slackline-a. S priloženim napenjalcem lahko sami enostavno napnemo celotno dolžino.

Cena: 83 EUR

NASVET: Katero širino izbrati?

Širina slacklina ima na samo hojo zanemarljiv vpliv! Največji vpliv predstavlja razteg slacklina. Ožji in tudi tanjši trak je mehkejši, ima večji razteg in se obnaša podobno najlonskim slacklinom. Večji poves slackline-a zahteva večjo osredotočenost, kar pa je tako ali tako ena glavnih lastnosti slacklininga. Širši je boljši za izvajanje trikov in bo zaradi manjšega povesa verjetno ljubši tudi malo težjim osebam.

INFORMACIJE

Za nakup in dodatne informacije se pozanimajte na recepciji ali po telefonu 031 782 952 (Miha).
Slackline sete prodajamo v okviru Društva Balansa (www.balansa.siBalansa na Facebooku).