Informacije pred prvim obiskom

ALI POTREBUJEM ZA PRVI OBISK CENTRA PLEZALNO PREDZNANJE?
Za plezanje v veliki dvorani potrebujete ustrezno znanje varovanja in plezanja v vodstvu. Za plezanje v dvorani Mali Triglav potrebujete znanje varovanja in plezanja z varovanjem od zgoraj (‘top rope’). Brez ustreznega znanja varovanja lahko samostojno plezate v balvanski dvorani.
ALI POTREBUJEM ZA OBISK PLEZALNEGA CENTRA SVOJO OPREMO?
Plezalno opremo lahko prinesete s seboj ali pa si jo izposodite na recepciji. Izposoja opreme se plača po veljavnem ceniku.

Samostojni obisk plezalnega centra (vstopnice)

KOLIKO ČASA MI VELJA VSTOPNICA ZA 11 OBISKOV?
Vstopnica je veljavna eno leto.
ALI JE MOŽNO PODALJŠATI VSTOPNICE ZA DALJŠE OBDOBJE (letna, trimesečja, mesečna, 11-obiskov)?
Da, vstopnice za daljše obdobje je možno podaljšati z zdravniškim potrdilom.
ČE KUPIM DNEVNO KARTO - ALI GREM LAHKO VMES VEN IN PRIDEM NAZAJ?
Da, imetniki dnevnih kart lahko to storite. Imetniki dopoldanske karte pa ne, oziroma je potrebno doplačilo razlike v ceni med dopoldansko in dnevno karto.

Tečaji

ALI MORAM IMETI NA PRVI VAJI S SEBOJ KAJ POSEBNEGA? LAHKO PRINESEM SVOJO OPREMO?
Na prvi vaji imejte s seboj čiste športne copate, priporočamo tudi steklenico z vodo. V kolikor imate kaj svoje opreme, jo prinesite s seboj, sicer pa vso potrebno opremo dobite pri nas brezplačno.
KAJ NAREDIM V PRIMERU, DA SE ENE OD VAJ NE MOREM UDELEŽITI?
Zamujene termine lahko nadomeščate, s tem da je prisotnost na prvi vaji obvezna – na obeh, začetnem in nadaljevalnem tečaju. V kolikor se ne udeležite prve vaje, jo morate nadomestiti, preden pridete na drugo vajo. Nadomeščanje je možno z individualno uro* ali pa na prvi vaji enakega tečaja, v kolikor slučajno poteka vzporedno (v tem primeru se morate obrniti na info@plezalnicenter.si in se vnaprej dogovoriti za nadomeščanje). Za ostale zamujene termine je možno nadomeščanje na omenjena dva načina, ali s samostojnim obiskom. V primeru samostojnega obiska plezate v lastni organizaciji. Udeleženci Spoznavnega začetnega tečaja lahko plezate samo na balvanski steni, udeleženci Tečaja plezanja v vodstvu pa ali na balvanski steni ali na visoki steni z varovanjem od zgoraj.  *cena individualne ure je 30 EUR. V primeru nadomeščanja tečaja ni potrebno doplačilo za vstopnico in najem opreme. Indivudualno uro lahko vzame tudi več ljudi skupaj za isto ceno.
NA KAKŠEN NAČIN LAHKO UREDIM PLAČILO TEČAJA?
Plačilo uredite preko nakazila na TRR po prejemu predračuna na email. Več informacij o plačilih najdete na podstrani Splošni pogoji – plezalni programi.
ALI NIŽJA CENA VELJA SAMO ZA DOPOLDANSKI TERMIN TEČAJA?
Da, nižja cena velja samo za dopoldanske termine tečaja. Tečaje v dopoldanskem času izvajamo ob sredah ob 9:45 ali ob 12:00. Za vse ostale termine tečaja velja višja cena. 
ALI IMAM NA TEČAJ KAKŠEN POPUST, ČE SEM ŠTUDENT?
Vsem udeležencem tečajev, ki so mlajši od 25 let, priznamo 10 % popusta. Starejši študenti se lahko udeležite naših dopoldanskih terminov tečaja, ki jih izvajamo ob sredah ob 9:45 ali ob 12:00. Za te tečaje velja nižja cena.
ALI IMAM NA TEČAJ KAKŠEN POPUST, ČE SEM BREZPOSELN?
Brezposelni se lahko udeležite naših dopoldanskih terminov tečaja, ki jih izvajamo ob sredah ob 9:45 ali ob 12:00. Za te tečaje velja nižja cena. Na večerne termine tečaja brezposelni nimate nobenega popusta.
KAKŠNA SO PRAVILA GLEDE PLAČIL IN ODPOVEDI?
Več informacij o tem najdete na podstrani Splošni pogoji – plezalni programi.

Vadbe

KAKO LAHKO NADOMEŠČAM ZAMUJENO VADBO?
Nadomeščanje zamujene vadbe je mogoče s samostojnim obiskom plezalnega centra. Obiske lahko koristite znotraj posameznega obdobja in en teden po končanem obdobju.
ALI LAHKO NADOMEŠČANJE KORISTIM DLJE ČASA V PRIMERU POŠKODBE ALI BOLEZNI?
Da, v primeru poškodbe ali bolezni možnost nadomeščanja podaljšamo. Na info@plezalnicenter.si je potrebno poslati email in potrdilo o stanju.
ALI MORAM ZA UDELEŽBO NA VADBI PRINESTI SVOJO OPREMO?
Udeleženci vadbe si lahko vso potrebno opremo izposodite pri nas.
NA KAKŠEN NAČIN LAHKO UREDIM PLAČILO VADBE?
Plačilo uredite preko nakazila na TRR po prejemu predračuna na email. Več informacij o plačilih najdete na podstrani Splošni pogoji – plezalni programi.
ALI IMAMO ŠTUDENTI NA VADBO KAJ POPUSTA?
Vsi udeleženci vadb, ki ste mlajši od 25 let, imate na vadbo 10 % popusta. Starejši študenti se lahko udeležite vodene vadbe v torek dopoldan, ki je cenovno ugodnejša.
ALI IMAMO UPOKOJENCI NA VADBO KAJ POPUSTA?
Za upokojence je razpisan poseben dopoldanski termin, ki je tudi cenovno ugodnejši. Običajni termini imajo isto ceno.
ALI IMAMO BREZPOSELNI NA VADBO KAJ POPUSTA?
Brezposelni lahko koristite dopoldanski termin vadbe, ki je cenejši.
ZAKAJ JE POTREBNO UREDITI PLAČILO VPISNINE?
Poleg vadnine je ob vpisu potrebno plačati tudi letno vpisnino v višini 25 eur, ki pokriva sledeče:

KAKŠNA SO PRAVILA GLEDE PLAČIL IN ODPOVEDI?
Več informacij o tem najdete na podstrani Splošni pogoji – plezalni programi.