Prijavi se

Gibalna plezalna vadba

Vodena vadba Gibalne tehnike je namenjena vsem začetnikom, ki želite napredovati z izboljšanjem plezalne tehnike. Primerna je za tiste, ki znate plezati in varovati v vodstvu, za plezalce z nivojem plezanja od 3 do 6b. Začeli bomo s popolnimi osnovami plezalnega gibanja in ga preko vadb izpopolnili. Vadba bo zelo individualno usmerjena, glede na predhodne izkušnje in plezalni nivo.

Tečaj zajema redne vsakotedenske terninge na umetni steni v Plezalnem centru Ljubljana. Vadba poteka na visoki steni, določeni elementi pa po potrebi tudi na balvanski steni. Vodja vadbe je eden izmed naših izkušenih trenerjev športnega plezanja. Priporočamo vpis za vsaj trimesečni cikel (oktober-december) z možnostjo nadaljevanje vadbe do konca sezone.

Udeleženci za varnost skrbite sami, naši trenerji vas naučijo pravilnega gibanja in mišljenja.

TERMINI

KAKŠNA JE CENA?

198€ za tri mesece

165€ za tri mesece (dopoldanski termin)

25€ – vpisnina za sezono 2021/22

  • Uvod s predstavitvijo programa, udeležencev in ciljev,
  • ogrevanje: kako, kaj in zakaj,
  • sproščeno gibanje, osnovni položaj, dihanje.
  • Stopanje, prijemanje, prestopanje, preprijemanje.
  • Tehnika plezanja plošč, zajed in previsov.
  • Pozicija telesa glede na tip oprimkov.
  • Vaje za preventivo pred poškodbami.
  • In še marsikaj…

Teme so vsekakor kompleksnejše, kot je razvidno iz navedenega programa. Od udeležencev in inštruktorjev se pričakuje visoka zbranost in osredotočenost za čim boljšo in učinkovito realizacijo programa.

Vso potrebno plezalno opremo si za čas plezanje tečaja lahko izposodite pri nas.

Prijavite se preko spletnega obrazca. Vašo prijavo mora potrditi koordinatorka programov za odrasle.

Vse ostale informacije o izvajanju vodenih vadb smo zbrali tukaj.

Dodatne informacije lahko dobite po telefonu: +386 (0)68 61 32 11 (koordinatorka programov za odrasle) ali na info@plezalnicenter.si.

Vpis je možen na začetku trimesečja (oktober-december, januar-marec) oziroma kadarkoli v mesecu za naslednji mesec. Priporočamo, da se vadbe udeležite za vsaj trimesečni cikel.

Več informacij o izvajanju vadb najdete tukaj.

Število mest je omejeno. Vadba se izvede ob vsaj 5 prijavljenih.

V primeru zaprtja Plezalnega centra Ljubljana zaradi višje sile in s tem povezanih vladnih odlokov se še plačana vadnina prenese v obdobje po prenehanju višje sile oziroma vladnih odlokov.

Če ima zaradi višje sile in s tem povezanih vladnih odlokov države Plezalni center Ljubljana dovoljenje le za omejeno nudenje vadb na tak način, da jih ne more izvajati v skladu z razpoložljivimi prostorskimi kapacitetami, se že plačane vadbe proporcionalno prenesejo v obdobje po prenehanju ukrepov.

V primeru uvedbe vladnih odlokov, ki bi določali izpolnjevanje pogojev za obiskovanje vadb s strani udeležencev (primer pogoj PCT), se bodo vadbe izvajale nemoteno. Prenos plačila v prihodnje obdobje ali vračilo denarja zaradi neizpolnjevanja pogojev s strani udeležencev ni mogoče.

V primeru, da nas o neizpolnjevanju pogojev obvestite, vam bomo izdali toliko darilnih kod za brezplačen obisk centra kolikor tednov je ostalo do konca že plačanega obdobja. Kode za obiske bodo veljavne do konca sezone 2021/22.

Prenos plačila na kasnejše obdobje oz. izdajo dobropisa priznamo v naslednjih primerih:

  • v primeru vnaprej napovedane daljše odsotnosti (trajanje en mesec ali več) – odsotnost je potrebno sporočiti pred pričetkom novega obdobja. V primeru čakalne vrste v želeni skupini, je potrebno poravnati znesek za celotno trimesečje, odsotnost pa vrnemo v obliki vstopnic za samostojni obisk z veljavnostjo 6 mesecev. V primeru, da skupina ni polna, izdamo račun za sorazmerno nižji znesek.
  • v primeru bolezni, ki traja 3 tedne ali več – potrebno je predložiti zdravniško potrdilo in ga poslati na info@plezalnicenter.si. V tem primeru izdamo dobropis  z veljavnostjo 3 mesece. Dobropis je možno koristiti za katerkoli aktivnost v Plezalnem centru Ljubljana. Unovčenje dobropisa v Grif baru ni možno.