Krompirjev tabor v Kotečniku

ZA KOGA?

Plezalni tabor je namenjen športnemu plezanju v naravi in je primeren za vse plezalce iz našega ter vseh drugih slovenskih in tujih plezalnih društev/klubov. Primeren je za otroke in mladino od 9. do 18. leta starosti, za bolj izkušene plezalce in začetnike.

KAJ BOMO POČELI?

Na taboru bomo spoznavali in nadgrajevali varno skalno plezanje v urejenih plezališčih. Plezali bomo v plezališčih okolici Ospa.

Za varnost, dobro počutje in pravo športno vzdušje bomo skrbeli licencirani inštruktorji športnega plezanja, ki imamo večletne izkušnje s športnim izobraževanjem in usmerjanjem mladine.

Tabor poteka v organizaciji Društva za razvoj plezalne kulture.

1. DAN: Ob 8. uri se dobimo pred Plezalnim centrom Ljubljana in se skupaj odpeljemo proti Ospu (za prevoz poskrbite starši). Plezanje v plezališču Osp.
2. DAN: Plezanje v Črnem kalu ali Mišji peči.
3. DAN: Plezanje v Ospu. Starše pričakujemo po 16. uri pred hostlom, kjer bomo spali.

NASTANITEV

Spali bomo v kampu, obroke pa si bomo pripravljali sami.

Spali bomo v kampu, obroke pa si bomo pripravljali sami.

OBVEZNA OPREMA

Priporočljiva je osebna plezalna oprema – plezalke, pas in plezalna čelada. V kolikor imate tudi vrv in sisteme, prinesite le te s seboj. Vso plezalno opremo si bo mogoče tudi brezplačno izposoditi. Ne pozabite na plastenko za pijačo in zdravstveno izkaznico.

TERMIN IN CENA

29. – 31. oktober 2023 (3 dni

Tabor bo vodil Lan Marion Roženbergar.

218 EUR oz. 152 EUR/otroka (srednješolci, ki so udeleženci naše plezalne šole).

  • 10 % popust za udeležence naših rednih plezalnih programov (srednješolci imajo posebno ceno)
  • 10 % popust za drugega otroka
  • 15 % popusta za tretjega otroka

PRIJAVA

Prijave zbiramo do 25. oktobra 2023 na info@plezalnicenter.si.

Prijave zbiramo na info@plezalnicenter.si. Število mest je omejeno na največ 20 udeležencev!
Za potrditev rezervacije je potrebno vsaj 10 dni pred pričetkom (oz ob prijavi) poravnati akontacijo v višini 40€ na transakcijski račun Društva za razvoj plezalne kulture.

PODATKI ZA NAKAZILO AKONTACIJE:
Društvo za razvoj plezalne kulture
Pesarska cesta 10
1000 Ljubljana
TRR: IBAN SI56 6100 0001 6145 609 (DELAVSKA HRANILNICA d.d. LJUBLJANA)
Namen: Krompirjev tabor, priimek udeleženca
Sklic: SI00 10-2024

V kolikor otrok še ni član Društva za razvoj plezalne kulture, je potrebno plačati tudi članarino za tekoče leto, ki znaša 32 EUR. Podatki za nakazilo članarine so zapisani zgoraj, v namen pa napišete: Članarina, leto, ime in priimek.

Tabor bo organiziran v razmerju varovanci : inštruktorji= 8 : 1. Udeleženci srednješolci, ki plačajo posebno ceno, niso zajeti v zgornja razmerja varovanci : inštruktorjem. Tabor bo izpeljan ob vsaj 6 prijavljenih udeležencih.

V primeru odpovedi prijave zaradi opravičljivih razlogov (npr. z zdravniškim potrdilom) več kot 10 dni prej, vam akontacijo vrnemo. V kolikor tabor odpoveste 10 dni ali manj pred začetkom tabora, akontacije ne vračamo.

V kolikor bi tabor zaradi opravičljivih razlogov odpadel, bomo prijavljene o tem pravočasno obvestili in vrnili plačano akontacijo.