Plezalni rojstni dan

V plezalnem centru organiziramo plezalno praznovanje rojstnega dne za otroke. Poskrbimo za strokovno vodeno plezalno animacijo v dolžini 90 minut in vso potrebno plezalno opremo.

V čitalnici našega Grif bara za 60 minut po plezanju rezerviramo mizo za pogostitev, kjer si lahko privoščite različne napitke in prigrizke iz naše ponudbe. Izbirate lahko med:

MINI pack: 2x pizza, 1x čips, 1x liter soka (28 eur)

MEDI pack: 3x pizza, 2x čips, 2x liter soka (45 eur)

MAXI pack: 4x pizza, 3x čips, 3x liter soka (60 eur)

Zaželeno je, da nekaj dni pred praznovanjem pokličete na recepcijo in sporočite želje za pogostitev, da poskrbimo za zadostno zalogo. Torto prinesite svojo!

Pripravimo vam tudi vabilo na dogodek, ki ga lahko posredujete udeležencem rojstnega dne.

Otroci potrebujejo športna oblačila in lastne šolske copate/balerinke ali čiste superge.

Število otrok je do največ 15. Datum praznovanja je potrebno sporočiti najmanj teden dni pred dogodkom in ga potrditi s plačilom.
Minimalna starost je 8 let.

KDAJ LAHKO PRAZNUJETE?

Praznovanja so mogoča vsako soboto!

KAKŠNA JE CENA?

do 9 otrok 164€
od 10 do 15 otrok 279€

Prijavite se preko spletnega obrazca prijavnica. Termin je potrebno rezervirati najmanj 7 dni pred želeno izvedbo.

Praznovanja rojstnih dni izvajamo ob sobotah. Na voljo sta dva termina praznovanja v dopoldanskem času. V prijavnici lahko preverite kateri termini so še na voljo.

Ob prijavi (oziroma najkasneje v roku 5 dni od prijave) je potrebno urediti predplačilo. V kolikor se prijavite manj kot 10 dni pred začetkom, je potrebno predplačilo urediti v roku enega dne. Predplačilo lahko uredite preko predračuna (nakazila na TRR) – predračun vam pošljemo na email in plačilo uredite preko nakazila na TRR. Poravnano plačilo je pogoj za potrditev rezervacije termina.

V kolikor bi želeli odpovedati termin več kot 10 dni pred pričetkom, zadržimo 10% plačila.

V primeru odpovedi termina manj kot 10 dni pred pričetkom, zadržimo 30% plačila.

V primeru kasnejših odpovedi (manj kot dva delovna dni pred pričetkom) plačila ne vračamo.

V primeru odpovedi zaradi zdravstvenih razlogov ob priložitvi zdravniškega potrdila na email info@plezalnicenter.si znesek vrnemo na TRR (90% ali 70% celotnega zneska glede na čas odpovedi). V drugih primerih izdamo dobropis z denarno vrednostjo (90% ali 70% celotnega zneska glede na čas odpovedi), ki velja 3 mesece in ga je možno koristiti za katero koli aktivnost v Plezalnem centru Ljubljana. Unovčenje dobropisa v Grif baru ni možno.