Rezerviraj termin

Plezalni rojstni dan

V plezalnem centru organiziramo plezalno praznovanje rojstnega dne za otroke. Poskrbimo za strokovno vodeno plezalno animacijo v dolžini 90 minut in vso potrebno plezalno opremo.

V Sobi z razgledom pripravimo mizo za pogostitev, hrana in pijača pa je v domeni gostitelja. Sami poskrbite tudi za krožnike in pribor.

Pripravimo vam tudi vabilo na dogodek, ki ga lahko posredujete udeležencem rojstnega dne.

Otroci potrebujejo športna oblačila in lastne šolske copate/balerinke ali čiste superge.

Število otrok je do največ 15. Datum praznovanja je potrebno sporočiti najmanj teden dni pred dogodkom in ga potrditi s plačilom.
Minimalna starost je 8 let.

KDAJ LAHKO PRAZNUJETE?

Praznovanja so mogoča vsako soboto!

KAKŠNA JE CENA?

do 9 otrok 114 EUR
od 10 do 15 otrok 194 EUR

Prijavite se preko spletnega obrazca prijavnica. Termin je potrebno rezervirati najmanj 7 dni pred želeno izvedbo.

Praznovanja rojstnih dni izvajamo ob sobotah. Na voljo so štirje različni termini praznovanja (dopoldan/popoldan). V prijavnici lahko preverite kateri termini so še na voljo.

Ob prijavi (oziroma najkasneje v roku 5 dni od prijave) je potrebno urediti predplačilo. V kolikor se prijavite manj kot 10 dni pred začetkom, je potrebno predplačilo urediti v roku enega dne. Predplačilo lahko uredite preko predračuna (nakazila na TRR) – predračun vam pošljemo na email in plačilo uredite preko nakazila na TRR. Poravnano plačilo je pogoj za potrditev rezervacije termina.

V kolikor bi želeli odpovedati termin več kot 10 dni pred pričetkom, zadržimo 10% plačila.

V primeru odpovedi termina manj kot 10 dni pred pričetkom, zadržimo 30% plačila.

V primeru kasnejših odpovedi (manj kot dva delovna dni pred pričetkom) plačila ne vračamo.

V primeru odpovedi zaradi zdravstvenih razlogov ob priložitvi zdravniškega potrdila na email info@plezalnicenter.si znesek vrnemo na TRR (90% ali 70% celotnega zneska glede na čas odpovedi). V drugih primerih izdamo dobropis z denarno vrednostjo (90% ali 70% celotnega zneska glede na čas odpovedi), ki velja 3 mesece in ga je možno koristiti za katero koli aktivnost v Plezalnem centru Ljubljana. Unovčenje dobropisa v Grif baru ni možno.