Za osnovne in srednje šole organiziramo zanimiv plezalni športni dan. Vabimo vas, da nas obiščete v okviru športnih dni, ki jih načrtujete na vaši šoli.

Za koga je športni dan primeren?

Športni dnevi so primerni za različne starostne skupine otrokm od osnovnošolcev do srednješolcev in študentov. Pod strokovnim vodstvom je lahko pri nas istočasno aktivnih do 30 oziroma do 45 otrok/mladostnikov (do 30 za 90 minuten program in do 45 za 150 minuten program) . Za večje skupine lahko izvedemo zaporedne termine (npr. dvakrat po 30 ali 45 udeležencev).

Kdo smo?

V Plezalnem centru Ljubljana je za izvedbo plezalnih športnih dni zadolžena izkušena ekipa strokovno usposobljenih inštruktorjev športnega plezanja. Večina ima dolgoletne izkušnje s poučevanjem otrok in mladine.

Kaj nudimo?

Poskrbimo za izvedbo zanimivega in zabavnega plezalnega programa. Za vse udeležence zagotovimo plezalno opremo in strokovno vodstvo inštruktorjev.

Pleza se na umetnih plezalnih stenah v različnih plezalnih dvoranah, tako na visoki steni (s pomočjo vrvi), kot tudi na balvanski steni.

Cena in rezervacija

  • 150 minut plezalnega programa (skupina od 6 do 45 otrok) = 16 EUR/otroka
  • 90 minut plezalnega programa (skupina od 6 do 30 otrok) = 14 EUR/otroka

Rezervacijo uredite na info@plezalnicenter.si

V primeru, da se športnega dne udeleži manj otrok, kot ste jih napovedali, vam zaračunamo toliko otrok, kot ste jih napovedali.

Komentarji