Vstopnice za najnovejši plezalni center pri nas bodo po ugodnejših cenah prvič na voljo na finalu svetovnega pokala v športnem plezanju v Kranju, v soboto, 16. novembra, in nedeljo, 17. novembra 2013.

Če si ne boste v živo ogledali finalne tekme v Kranju, lahko kljub temu vse do vključno 15. decembra 2013 izkoristite dodatni popust na otvoritvene cene vstopnic za Plezalni center Ljubljana. Sledite navodilom v nadaljevanju in si zagotovite letno, trimesečno ali komplet 11 vstopnic po nižji ceni čim prej! Dnevne karte bodo naprodaj po otvoritvi.

Preverite otvoritvene cene vstopnic!

Za dodatne informacije glede predprodaje vstopnic nas kontaktirajte preko e-naslova info@plezalnicenter.si ali nas pokličite na: 040 377 827 (Nina) med 9. in 12. uro.

 

NAVODILA ZA NAKUP

1. PREDPLAČILO

Vstopnico lahko kupite tako, da na naš transakcijski račun nakažite ustrezni znesek za vstopnico, ki jo želite. Cenik najdete TUKAJ.
Podatki za nakazilo:
UPC PLUS, d. o. o.
Cankarjeva ulica 56A
4240 Radovljica
TRR: SI56 2900 0005 0478 754 (Unicredit banka d. d.)

2. PODATKI KUPCA

Za to, da vam bomo lahko izdali vstopnico na vaše ime, nam po izvedenem nakazilu predplačila na info@plezalnicenter.si pošljite sledeče podatke:

  • Ime
  • Priimek
  • Naslov
  • Letnica/datum rojstva
  • Tip karte (letna, trimesečna, komplet 11 vstopnic)
  • E-naslov

Podatke potrebujemo zato, da vam lahko izdamo račun/potrdilo in vstopnico na vaše ime.

3. POTRDILO O PLAČILU

V roku 3 dni po po prejetju plačila vam bomo na vaš e-naslov poslali potrdilo/račun o nakupu. Potrdilo natisnite in si ga shranite, saj boste le z njim lahko prevzeli vstopnico na recepciji Plezalnega centra Ljubljana. Prevzem vstopnic bo mogoč kadarkoli v delovnem času plezalnega centra, vse od uradne otvoritve.

 

* PRAVNO OBVESTILO: Podjetje UPC Plus d. o. o. se zavezuje, da bo vse zbrane osebne podatke, ki jih pridobi od kupcev vstopnic, varovalo v skladu s predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Vsak kupec z nakupom soglaša in se strinja, da podjetje UPC Plus d. o. o. osebne podatke, ki jih pridobi od kupcev, obdeluje v svojih zbirkah ter jih uporablja za namene statistične obdelave in za pošiljanje informacij ter propagandnega gradiva (po e-pošti in navadni pošti). Kupec oz. njegov skrbnik ali zakoniti zastopnik lahko kadarkoli prekliče svoje soglasje za uporabo osebnih podatkov, pridobljenih pri nakupu za namene neposrednega trženja.