Življenje se počasi vrača v našo hišo, forma napreduje, vzdušje je sproščeno. Ponovno so zaživeli programi za odrasle in mladino.

Da ne boste mislili, da smo zadnja dva meseca samo počivali, vas v in na naši hiši čaka 93 novih smeri. Od tega jih je kar 42 na naši zunanji steni, na svoj račun pa boste prišli vsi, ki plezate od 4a do 8b+.

Če ste se svojega (plezalnega) partnerja med karanteno naveličali, vas v naši hiši časa kar 7 samovaroval – štiri v veliki dvorani, dve v mali dvorani in eno zunaj na hitrostni steni.

Bolderca je preopremljena in popolnoma zapolnjena, naš BolderApp pa ponuja ogromno novih izzivov.

Z namenom načrtovanja vašega obiska vam je na razpolago pregled zasedenosti dvoran, ažuriran je tedensko.

Vsi se že veselimo poletja in višjih temperatur, kar pa pomeni, da bodo razmere zunaj včasih ‘prevroče’. V naši hiši naj vas zaradi tega ne skrbi! Za vas imamo prijetnih 22°C pri tleh in ne več kot 25°C v zgornji tretjini naših 17m sten; iz tal črpamo 15°C hladno vodo in jo spuščamo v sistem talnega in stropnega pohlajevanja, vlago v konicah uravnavamo s pomočjo klimata. Žaluzije zastrejo popoldansko sonce, nov zmogljiv filter pa odstrani magnezij, brez katerega pravi plezalci nismo srečni. Namesto prometnih konic, ptičjega petja med posedanjem v vrsti za smer in že leta na pamet poznanih kombinacij oprimkov, vam predlagamo ogrevalni prevoz s kolesom in prijetno glasbeno kuliso med plezanjem povsem frišnih smerc. V razpoložljivem času več plezalnega trening užitka, s katerim si boste priplezali formo za vikend skalne kolajne, ko je časa dovolj za gozd in skalo.

Vse to po poletno stopljenih cenah, odrasli 10€, študentje in 65+let 7€, do 13let 6€, do 5let 4€ ne glede na termin prihoda.

Zdaj pa še nasvet za mlade počitnikarje: za 64€ si kupite poletno počitniško vstopnico in plezate družabno vsak dan med 26. 6. in 31. 8. Vsi starejši lahko izkoristite ugodno poletno vstopnico za 93€, ki velja od 20.5. vse do 31. 8.

Dobrodošli!