PETKOV VEČER SI REZERVIRAJ ZA SALSO!

Vsak petek, od 19:00 do 20:30, bo svojo ljubezen do salse z vami brezplačno delil Benjamin Ferreira, ki ima pod kapo že 10 let salsiranja in 5 let poučevanja.

Prvih 15 minut bo namenjenih vodenemu plesu za ogrevanje, potem sledi ena ura učenja in ponavljanja salsa gibov in korakov, na koncu pa še 15 minut prostega plesa.

Salsa tečaj bo potekal v Ogrevalni dvorani v 1. nadstropju.

O SALSI NIMAM POJMA. LAHKO VSEENO PRIDEM?

Itak! Začeli bomo čisto na začetku, končali pa … pravzaprav je odvisno od skupine. V osnovi bo “drop in” tečaj: kdorkoli lahko pride na katerokoli uro in Benjamin bo poskrbel, da nihče ne bo preveč izgubljen. Če se bo oblikovala dovolj velika skupina rednih salserjev, pa bomo šli s snovjo “naprej”.

NIMAM PARTNERJA/PARTNERKE.

To ni problem! Čar salse je prav v tem, da se se zavrtiš zdaj z enim/eno zdaj z drugim/drugo … če si tega želiš, seveda (menjavanje plesnih partnerjev je toplo priporočeno, saj znatno pospeši napredek).

Načeloma je tečaj salse primeren za starejše od 18 let. V kolikor še nisi polnoleten/polnoletna in imaš več kot 15 let, zraven pripelji odraslega (mamo, očeta, strica, teto, brata, sestro …) in bosta lahko “salsala” skupaj. 😉

POTREBUJEM PLESNO OBLEKO, ČEVLJE?

Sploh ne! Naj bo pa udobno! Res ne priporočamo, da si obuješ plezalke, če ne želiš, da bo to salsa v solzah. 😉 Najboljša je obutev, ki čim bolj drsi – v skrajni sili delujejo tudi nogavice. Če nimaš nič primernega, so ok tudi športni copati.

PRIJAVI SE!

Če želiš biti zraven in tudi ti malo pomigat z boki, se prijavi na info@ferreira.si (v zadevo napiši “PCL Salsa”). Začnemo prvi petek septembra!

Published On: 27.08.2015Categories: Dogaja se, Napovednik dogodkovTags: , ,