PIVA

“Ko postaviš pred mene hladno pivo, vem, da me imaš rad in hočeš, da sem srečen.”

– žejen gost svojemu najljubšemu natakarju

Ni je boljše nagrade za uspešen dan, kot je kozarec hladnega, dobrega piva. Pri nas se lahko odžejate s 6 različnimi točenimi pivi (pivoljubi si posebej radi privoščijo točeno nefiltrirano ali kraft piva domačih pivovarn Bevog in Looblahnah), držimo pa tudi pestro ponudbo ustekleničenih piv, tako da lahko ustrežemo vsaki želji.

KAVA IN TOPLI NAPITKI

“Oprostite za trenutek, grem na skodelico kave.”

– prenos iz Apollo 11 v Johnson Space Center, Houston (20. julij 1969)

Čisto vsak dan začnemo z odlično skodelico Hausbrandt kave, ki jo po želji tudi začinimo z dodatki – najbolj priljubljena sta cimet in kardamom. Ker vemo, da pitje kave ni samo nuja, ampak tudi ritual, smo za strastne kofetkarje razvili našo znano “šal’co bele kave” z dvojno količino slastnega spenjenega mleka in pene. Tisti bolj “zmrznjene sorte” pa si lahko privoščite razsute čaje Chai ali pa odličen hišni čaj s sveže naribanim ingverjem, medom in limono. Sladokusci, ki pa potrebujete nekaj več od kremastega kakava, pa se lahko posladkate s pestrim izborom vročih čokolad različnih okusov in dodatkov.

SENDVIČI IN PRIGRIZKI

“Ena izmed najlepših plati življenja je, da se moramo redno ustaviti in se posvetiti lakoti.”

– Luciano Pavarotti

Ko pokliče lakota imamo za vas pripravljene dnevno sveže mesne, veganske ali vegetarjanske sendviče Ajdnik, sendviče Panini ali topel sendvič. Za “nujne primere” so tu beljakovinske ploščice Barbells in žitne ploščice Flapjack različnih okusov, če pa lakota še kar ne popusti, vam spečemo tudi pizze O sole mio.

GRIF SPECIALITETE

“Jaz bi to!”

– najpogostejše naročilo v Grif baru leta 2020

Ekipa Grif bar za vas vsak dan v letu pripravi svež hišni ledeni čaj s pravimi gozdnimi sadeži in limono. Med poletjem pa ponudbo popestrimo še z dodatnimi sezonskimi zeliščno sadnimi okusi, ki so posebna poslastica za brbončice. Zelo priljubljen je ingverjev ledeni čaj z medom in limono, ali pa osvežilen zeleni čaj z limono in baziliko. Priporočamo tudi kremasti domači gosti sok “Grif juice”, ki je posebna mešanica citrusov in banane in je po okusu tako malim kot velikim plezalcem.

Športnikom in ostalim obiskovalcem radi ponudimo tudi proteinske napitke različnih okusov, ki jim po želji dodamo še sveže sadje, oreščke ali začimbe.

SLADKI KOTIČEK

“Za sladke stvari je vedno prostor, saj te ne grejo v želodček, ampak naravnost v srčka.”

– najljubši pregovor najboljše prijateljice

Za sladokusce smo pripravili izbor samo najboljših piškotkov in muffin kolačkov. Izbirate lahko med sadnimi in čokoladnimi okusi, z oreščki, kokosom in še in še! Tudi naši sveže pečeni rogljički radi premamijo vsakogar, ki gre mimo.

Namig: Do 12 ure med tednom se lahko pocrkljate s posebnimi akcijami za dobro jutro!

KOKTEJLI

“Dobri koktejli so kot dobri prijatelji – bolj so zmešani, bolj se zabavam!”

– zdrava pamet

Poleg klasičnih koktejlov, ki so posebej priljubljena osvežitev ob pomenkih v poletnih večerih, imamo v ponudbi širok izbor gin tonikov, ki so prijazni očem in posebej jeziku. Ponudbo nenehno širimo s posebnimi hišnimi koktejli, pri katerih si privoščimo veliko mero kreativnosti, pa tudi s sezonskimi zanimivostmi; pozimi si lahko privoščite rdeče kuhano vino.