DARILNI BONI

Super darilo za vaše najbližje – prijatelje, sorodnike, znance.

Podarite ga lahko ob najrazličnejših priložnostih, kot so praznovanje rojstnega dne, uspešno zaključen razred ali letnik na fakulteti, novoletno darilo, obletnica poroke, zagovor diplome ali kaj drugega.

Vsebino darilnega bona lahko izberete sami, za lažjo izbiro pa smo vam pripravili nekaj predlogov.

Za tiste, ki si želijo poskusiti plezati prvič, družine ali manjše skupine je super darilo Plezalna pokušina z enim od naših izkušenih inštruktorjev. Odrasli začetniki se bodo zagotovo razveselili Spoznavnega začetnega tečaja plezanja, tisti bolj izkušeni pa bodo svoje znanje z veseljem nadgradili z Individualno uro z inštruktorjem.

Vašim otrokom, nečakom ali vnukom lahko za aktivno preživljanje počitnic podarite Počitniško plezalno šolo ali katerega od naših plezalnih taborov. Vsako soboto v letu pa lahko pri nas praznujejo tudi rojstni dan!

VEDNO AKTUALNO – Podarite paket dnevnih vstopnic, mesečno ali letno karto za naš center!

Pri nakupu bona priporočamo, da se odločite za enega od naših izdelkov (npr. paket štirih vstopnic – 60€, Spoznavni začetni tečaj plezanja – 160€).

Možen je tudi nakup denarne vrednosti, vendar bo obdarovanec v tem primeru moral doplačati razliko do končne cene, če je vrednost nakupa višja od bona. V primeru, da kakšen evro od bona ostane, ga prav tako ne moremo izplačati v denarni obliki.

Darilne bone lahko kupite na recepciji, kjer dobite bon v tiskani obliki, ali pa nam pišete za virtualni bon na: programi.odrasli@plezalnicenter.si oz. pokličete po telefonu na 068 61 32 11.

Darilni boni so veljavni leto dni od dneva nakupa. Menjava za gotovino ali vnovčenje v Grif baru ni mogoče.