Ob 8. rojstnem dnevu Plezalnega centra Ljubljana smo pripravili posebno presenečenje. Vzdržljivost in mišice, za katere ste garali celo leto, boste lahko pokazali v soboto, 11. decembra, na plezalnem maratonu!

Tekmovalo se bo kar 12 ur – od 8.00 do 20.00, cilj pa je preplezati vse smeri v naši dvorani Severne Triglavske stene. Za bolj pogumne bodo dodatne točke na voljo tudi na zunanji steni.

Vas nismo prepričali? Vam preizkušanje svojih meja ravno ne diši? Če vam podlahti kot buteljke niso dovolj velika motivacija, potem vas mogoče privabijo bogate nagrade. 😉

Točke se zbira v navezi, zato pazite, koga boste izbrali za svojega sotekmovalca. 😉 Ko naveza spleza določeno število smeri, si vsak od dvojice prisluži manjšo nagrado v našem Grif baru:

  • 20 preplezanih smeri – kava
  • 40 preplezanih smeri – sendvič
  • 60 preplezanih smeri – pivo (za polnoletne) ali sok

Vsaka naveza, ki spleza najmanj 40 smeri, se lahko vključi v žrebanje za glavno nagrado, ki naj zaenkrat ostane presenečenje.

Splača se sodelovati, ne zmagati. No, tudi zmagati se ne sliši slabo, posebne nagrade čakajo tudi na najbolj pridne naveze. 😉

Ekipa PCL-ja bomo tokrat svoje moči ponovno združili z Višinsko bazo, ki bo za vas pripravila testiranje Ocun plezalne opreme. Testirali boste lahko vse modele njihovih plezalnikov, napolnili svoje magnezij vrečke in sodelovali v kar dveh žrebanjih za nove OCUN plezalke!

Več info sledi v prihajajočem tednu… Nabrusite svoje prste!

Vse najboljše, PCL!

Published On: 03.12.2021Categories: Dogaja se, Grif Bar