Spoštovani obiskovalci Plezalnega centra Ljubljana,

za vas v ponedeljek, 27. aprila odpiramo našo zunanjo steno. Stena bo odprta pod posebnimi pogoji:

  • V primeru suhega vremena; skladno z vremensko napovedjo bomo dan v naprej preko spletne strani javili morebitno neobratovanje.
  • Urnik bomo prilagodili vašemu odzivu: začeli bomo na dela proste dni od 9h-17h in od 10h do 18h na delovne dni oz. ponedeljek – petek.
  • Čas plezanja bo omejen na 2h.
  • Sočasno bo lahko plezalo 5 predhodno najavljenih navez, obvezne prijave potekajo preko spletne aplikacije, ki je dostopna preko te strani.
  • Obiskovalce naprošamo, da dosledno spoštujejo znane preventivne ukrepe: v javnost prihajajo zdravi, v zaprtih prostorih uporabljajo ustrezno zaščito za usta in nos, vzdržujejo distanco 2m do sočloveka, si umivajo oz razkužujejo roke pred in po vsaki preplezani smeri, pred in po prijavi na recepciji, po uporabi sanitarij, imajo vsak svojo pijačo in osebno plezalno opremo (vrv, varovalo, magnezij vrečko).
  • Uporaba garderob ni mogoča, obiskovalci naj pridejo primerno oblečeni.
  • Mogoč bo nakup omejene pijače in hrane preko izstavnega okna, zadrževanje v okolici objekta ni zaželjeno.
  • Vstop je dovoljen le odraslim za varno plezanje usposobljenim osebam in mladoletnim osebam z nazivom ŠP1.
  • Cena vstopnice je 12€ za vse, edina izjema so imetniki letnih in tromesečnih vstopnic, ki jim vstopnica ni potekla pred 13. marcem 2020, ti bodo za vstop plačali 6€. (Vsem imetnikom dolgoročnih vstopnic, ki so od 13.3. do nadaljnega zamrznjene, bomo po odprtju celotnega objekta veljavnost ustrezno podaljšali.)    
  • Nadomeščanje zamujenih vadb v obliki samostojnega obiska tako za mladoletne kot polnoletne osebe do nadaljnega ni mogoče.  

Za vas smo zunanjo steno preopremili z novimi smermi. Deluje tudi hitrostna stena s samovarovalom in merilcem časa.

Možen je tudi prevzem in prejem obutve iz popravila. Izposoja plezalne opreme do nadaljnega žal ni mogoča.

Zavedamo se, da je cena za 2h plezanja visoka, zlasti ob primerjavi s predhodnim stanjem. Želimo vam omogočiti plezanje in ohraniti vaše zaupanje, naj pojasnimo. Kljub minimalnemu obratovanju objekta-zunanje stene nastajajo stroški, ob vseh enkratnih stroških povezanih z varovalnimi ukrepi in spremenjenim načinom prijav, nastajajo tudi obratovalni stroški kot so najemnina-amortizacija zunanje stene in oprimkov, plača receptorja, strošek preopremljanja stene, stroški čiščenja in računovodenja ter splošni stroški (elektrika, voda, odvoz smeti in drugi).

Hvala za razumevanje in podporo v teh zahtevnih časih. Naša ekipa se trudi doseči pogoje za odprtje celotnega objekta. Verjamemo, da bomo lahko kmalu pričeli z izvajanjem plezalnih programov, vključno z izvedbo vseh počitniških aktivnosti za otroke (počitniška plezalna šola, tabori).

Vaša ekipa Plezalnega centra Ljubljana

Published On: 24.04.2020Categories: Dogaja se