Sonce nas je že pošteno segrelo in poletne počitnice so pred vrati, s tem pa tudi zaključek vadb in treningov za otroke in mladino. Pred poletjem se bomo vsaj še enkrat vsi skupaj podružili in se naplezali, in sicer v petek, 20. junija 2014. Za zaključek smo pripravili pester plezalni dan za otroke in mladino vseh starosti. V ospredju bo PLEZANJE, kaj pa drugega, saj ste vendar celo šolsko leto pridno navijali svoje mišice v okviru naših plezalnih skupin.

PROGRAM PLEZALNEGA ZAKLJUČNEGA DNE

  • ob 16.30. uri Plezalne igre (predšolski otroci)

Najmlajši bodoči plezalci ste se večinoma igrali in plezalna igra bo tudi del zaključnega dne. Da bo tokrat malce drugače, se boste igrali na plezalnem poligonu v Ogrevalni dvorani, ki ste je že navajeni, in pa tudi v Mali plezalni in Balvanski dvorani, kjer  bodo naše super inštruktorice za otroke pripravile same zelo zabavne plezalne aktivnosti.

  • ob 18. uri Mala začetna plezalna šola (vse skupine – plezalni center ponedeljek in četrtek, OŠ Valentina Vodnika in OŠ Toneta Čufarja)

Naši nadebudni plezalci, ki obiskujete Malo začetno plezalno šolo, boste lahko pokazali, kaj vse ste se letos naučili. V Mali plezalni in Balvanski dvorani boste lahko splezali čim več različnih smeri oz. balvanskih problemov in se igrali zanimive igrice.

  • 19.15. uri vse starostne skupine, ki plezajo na visoki steni in/ali bavanski steni

Otroci in mladina, ki ste od decembra dalje že preplezali veliko smeri na naši visoki in balvanski steni, boste lahko na zaključnem dnevu napadli še tiste smeri, ki jih niste. Da bo še bolj zanimivo in da čez poletje ne boste slučajno česa pozabili, boste morali pokazati, kako vam gredo od rok vozli in spust po vrvi, pomerili se boste v slepem plezanju, dokazali, kdo hitreje pride na vrh smeri, pa še kakšno zanimivo igrico si bomo izmislil, da se ne boste preveč dolgočasili ;).

  • 20.15. uri tekmovalci, Čvrsta skupine ter Cvetke in Carji

Tekmovalci in najčvrstejši fantje in dekleta, ki ste se v novem plezalnem centru še bolj ojačali, se boste pošteno spotili, saj vam naši inštruktorji pripravljajo zelo aktiven dan poln različnih tekmovalnih preizkušenj, tako posameznih kot v skupinicah, da boste pokazali, kako je tudi v plezanju pomemben ekipni duh.

OBVEZNA OPREMA

Veliko dobre volje, spočite roke in noge, da boste lahko čim več splezali in … za vse, predvsem pa za starejše mladeniče in mladenke ter starše so obvezna oblačila in rekviziti za na plažo, saj je vendar poletje! 🙂 Ekipa inštruktorjev bo opremljena za na plezalno plažo, bodite tudi vi!

Govori se še o žaru, zato naj bodo želodčki vsaj malce lačni, pred centrom imamo po novem slackline park, kjer boste lahko še malce potrenirali svoje ravnotežje … skratka, obljubljamo, da vam niti slučajno ne bo dolgčas!

MED POČITNICAMI NE BOMO POČIVALI!

Že res, da se šolsko leto treningov in vadb pri nas končuje, vendar se bo tudi med počitnicami pri nas marsikaj dogajalo. V plezalnem centru smo poskrbeli, da bo celo poletje prijetno hladno in idealno za plezanje, zato ste vabljeni, da pridete na obisk. En cel teden ali več pa se lahko otroci v okviru naše POLETNE POČITNIŠKE PLEZALNE ŠOLE še dodatno zabavate, veliko novega naučite in marsikaj splezate. Preverite, kaj vse smo za otroke od 7. do 18. leta pripravili med počitnicami in se čim prej prijavite na plezalne počitnice!