Pomembne odločitve se pri nas vedno sprejemajo v sproščenem vzdušju 🙂

“Pogumna odločitev,” slišimo marsikdaj, ko povemo, da smo se lotili gradnje plezalnega centra v Ljubljani. Za projekt sta se najprej navdušila dva Matjaža (Jeran aka Jerry in Doljak), ki sta drug drugega prepričala, da sta iz pravega testa, da lahko to speljeta. Ni (bilo) lahko, pravita, ampak hkrati dodajata, da jima ni žal.
Projekt bi ostal le pri njunih sanjah, če ne bi s skupnimi močmi uspela privabiti še 14 drugih posameznikov in podjetij, ki smo vsak po svojih zmožnostih prispevali potrebni kapital in svojo energijo, zato ker verjamemo, da plezalni center potrebuje Slovenija in vsi, ki smo s plezanjem na takšen ali drugačen način povezani.

Ekipa lastnikov se je v tem času povezala in deluje složno kot deluje plezalna naveza. Pomembne odločitve sprejemamo z veliko odgovornostjo do nas samih in do vseh vas, ki boste brusili svoje plezalne veščine v našem plezalnem centru. Kljub temu pa naša druženja vedno potekajo sproščeno, kar dokazujejo fotografije v galeriji iz zadnje skupščine lastnikov, ko smo tik ob lokaciji za bodoči plezalni center potrjevali izbrane izvajalce enega najpomembnejših delov projekta – izvajalce plezalnih sten. Odločitev je bila sprejeta soglasno: odločili smo se za slovensko podjetje PS 49 d.o.o., ekipo petih mladih in zelo zagnanih fantov, ki pa svoj posel resnično obvladajo. Izkušnje s izdelovanjem plezalnih sten so namreč nabirali pri enem od največjih in v svetovnem merilu prizanih slovenskih izdelovalcev plezalnih sten.

Skupščino smo po uradnem delu preobrazili v piknik. Žar, solatke, domače sladičke in za piko na I… presenečenje: domača torta v natančni mini kopiji Plezalnega centra Ljubljana. A je sploh še kaj za dodati!? 🙂

Foto: Tanja Goršič / Vse pravice pridržane.