Grif bar je dobil novo obleko! Skrojila jo je Bojana Ropoša in z njo zadela samo bistvo Grif bara – plezanje (grifi) in zabavo (glasbo).

Grifi in glasba pa ne morejo sami poplesavati, zato vas vabimo, da se jim pridružite. Z MUZKO DO GRIFA, točneje z glasbo s prihajajočega 55. ljubljanskega jazz festivala, bomo plezali in se zabavali ta četrtek, 19. junija 2014, od 19.30 dalje.

In kaj vse vam pripravljamo! Dobro glasbo, nagrade, popuste, pravo osvežitev po ugodni ceni …

DA VAS POCRKLJAMO …

Ob 22.00 bomo med vsemi, ki bodo na recepciji oddali izpolnjen kupon, izžrebali nagrajence, ki bodo prejeli karto za koncert “Norveškega glasbenega fenomena” Jaga Jazzist. Vsi, ki bi radi na ta odličen koncert, lahko z vstopnico (računom) za Plezalni center Ljubljana, dobite 10 % popusta pri nakupu vstopnice za koncert! Velja tudi za arhivske račune daleč za nazaj 😉

DA VAS OSVEŽIMO …

Pasja vročina nas v prijetno ohlajenem plezalnem centru ne bo motila. Če pa še niste prepričani, ali so temperature v edinem klimatiziranem plezališču pri nas in v tujini 😉 res prijetno sveže, smo osvežili še cene, da vas prepričamo mi. Od četrtka dalje se boste VSAK DAN lahko pri nas naplezali za SAMO 5 EUR, otroci, dijaki, študentje za 4 EUR! Velja ob katerikoli uri dneva, za študente, mladeniče in mladenke, legende in za vse vmes. MOČNO OSVEŽENA POLETNA PLEZARIJA ZA VSE OBISKOVALCE!

DA VAS NASMEJIMO …

Za dodatno osvežitev bo na dan otvoritve poskrbel še Grif bar. Od 19.30 dalje vas čaka HLADNI TROJČEK: posebna ponudba točenega Bevog piva – 1,5 litra za 8 evrov, naravni ledeni čaj za 0,5 evra in še sladoled ZASTONJ – za vsakogar!

Res je SUPER COOL v Plezalnem centru Ljubljana!