Pustovanje je norčavo in zato smo norci v plezalnem centru organizirali malce norčav pustni torek, 17. februarja 2015.

Krofi zastonj!

Kot se za pustni torek spodobi, imajo maske ta dan posebne privilegije, zato dobite vsi, ki boste prišli zakamuflirani in plezali s pustno masko, krof ZASTONJ.

Tisti, ki vam maškarada ne sede in bi vseeno želeli dobiti sladkorne brčice od brezplačnega krofa, pa se boste zanj morali malce potruditi. Od 12. ure dalje bomo po centru skrili približno 30 listkov z oznako krofa ali pustne maske in vsakega najditelja pustnega zaklada nagradili z brezplačnim velikim sladkim krofom. Listki bodo zgoraj, spodaj, v sredini; pri tleh, pod stropom, na vrhu smeri, balvana … da ulov krofa ne bo preveč enostaven. 😉

Poslikava obraza brezplačno

Pustne maske s kostumom in brez maske boste v torek pri nas deležne brezplačne poslikave obraza. Katja vam bo na voljo med 14.30 in 15. uro in med 18. in 19. uro. Katja sprejema (skoraj) želje glede tega, v kaj boste za pusta hrusta želeli spremeniti svoj običajni obraz.

Brez krofa ne gre!

Za vse nezainteresirane za pustne vragolije bodo v Grif Baru krofi na voljo tudi za nekaj cekinčkov. Na pustni torek boste svež krof pri nas lahko pohrustali za 0,80 EUR.

Če ste se krofom odpovedali za vedno, brez skrbi, tudi ostale dobrote, na katere smo vas že navadili bodo v ponudbi. 🙂

Vabljeni vsi norci (z ali brez maske), da se nam pridružite in preživite letošnji pust na plezalni steni in v Grif Baru na sladkanju z mastnimi, pocukranimi krofi. 🙂