V plezalnem centru bi radi obudili druženje med pripadniki različnih ferajnov, kot so ga poznali v nekdaj kultni gostilni Rio. Zato ste vsak torek, ob 21.30. uri, vabljeni v Grif Bar, kjer se bo odvijalo medferajnovsko miksanje. Za vzdušje bomo poskrbeli s filmskimi projekcijami na velikem platnu letnega vrta, kjer bomo vrteli filme iz zgodnjih 90-ih Masters of stone – vragolije legend ameriške scene v top smereh tistega časa. Za žejna grla bo poskrbela osvežujoča Tuborgova akcija piva za 2 evra, za piko na I pa smo pripravili še razvajanje v obliki prigrizkov.

Vse, ki vas preveč srbijo prsti, pred tem vabimo še na naše stene. Gneče ni, klima je ta prava, poleg tega pa lahko vse do konca septembra izkoristite našo super cool poletno akcijo plezanja v hladu – plezanje po ceni 6 EUR oziroma 4 EUR za do 25 in nad 65 let. Poleg velikega števila smeri vseh težavnosti, imamo po novem v veliki dvorani tudi veliko zelo lahkih smerni primernih za tečajnike, mala dvorana pa ponuja še fiksne vrvi za top rope plezanje in je v juliju in avgustu prosta.

Vabljeni pripadniki vseh mogočih ferajnov, klubov in interesnih skupin ter, seveda, tudi vsi nepovezani plezalski navdušenci.

 

Published On: 15.06.2015Categories: Grif Bar, Napovednik dogodkovTags: , , , ,