FOTO: Izletniška kmetija in kamp Volk Osp

 

Vsem simpatizerjem Društva za razvoj plezalne kulture in Plezalnega centra sporočamo, da bo načrtovano druženje ta vikend, 20. in 21. junija 2015, zaradi deževnih obetov za Bovec izveden v Osapski dolini in ne v Kal Koritnici, kot smo napovedali.
Vremenska napoved za ta konec je odlična, saj ne bo prevroče, ampak idealno za pošteno dozo plezanja. Družili se bomo po stenah Osapske doline in Črnega Kala.

 

Dobimo se v soboto, 20. junija 2015, od 10. ure dalje, v kampu Volk v Ospu (lokacija), kjer si bo do 11. ure mogoče izposoditi plezalno opremo in potem se raztepemo na vse konce ter zasedemo vse najlepše kotičke. Za večerni program bomo poskrbeli, da bo zabavno in nasmejano “na maks”. V nedeljo, 21. junija 2015 sledi še en aktiven plezalni dan. Do 18. ure se izposojeno opremo vrne tam, kjer ste jo dobili, in si pademo še zadnjič v objem za slovo.

 

Vabljena vsa družina, od mamic, očkov, otrok, dojenčkov, tet in stricev, babic in dedkov in še koga lahko pripeljete zraven. Udeležba in plezalne aktivnosti so brezplačne, bivanje v kampu se plača. Brezplačno bomo zagotovili tudi plezalno opremo za mlado in staro, če komu slučajno kakšen kos manjka, pa tudi kakšen inštruktorski nasvet ne bo manjkal. 🙂

 

Vabljeni na vikendaško druženje z našo ekipo. Vi samo pridite in se zabavajte z nami (prijave niso potrebne). Več nas bo, lepše se bomo imeli!

 

Ekipa Plezalnega centra Ljubljana in Društva za razvoj plezalne kulture
Published On: 16.06.2015Categories: Izleti v naravo, Napovednik dogodkov, TaboriTags: , , ,