V petek so mladi plezalci staršem pokazali, kaj so se naučili, vsi skupaj pa smo pred plezalnim centrom piknikirali in se družili.

S predstavitvijo so začeli najmlajši plezalci. Pogumno so se podali čez poligone in plezali tako na balvanski kot tudi na visoki steni. Za njimi so bili na vrsti starejši in izkušenejši. Naše legende in mladi tekmovalci so imeli zvečer tekmo, ki se je zavlekla v noč. 🙂 Nekaj otrok in mladine je zaključno rajanje podaljšalo do sobote, saj so v centru tudi prespali. In kaj počnejo na takšen večer? Nekateri so plesali, drugi so klepetali, najbolj zagnani pa so na balvanski steni postavili nekaj novih balvanov. Jih pridete poskusiti? 🙂 Za več utrinkov si poglejte galerijo!

V soboto zjutraj se je naša ekipa skalašev pod vodstvom Pintija odpravila v Preddvor. Gašper je o tej enodnevni plezalni dogodivščini zapisal: “Šli smo v Preddvor in se kljub rahli vročini fino naplezali.  Žal sta zjutraj odpadla Luna in Nik Sajovic. Očitno sta bila preveč zmatrana od petka. 😀 Našla se je primerna smer za vsakogar. Dosežek dneva je spet požel Anej z vzponom v Piki Jakob, 7b+. Zaradi petkovega žuranja v centru je bil marsikdo rahlo utrujen, tako da smo precej tudi hengali v prijetni senčki pod steno. Ta mali so navdušeno pograbili Anejeve jebice in pod mentorstvom Petra postavili pravi pravcati štant. Slučajno sem imel jaz s sabo še par frendov, tako da je čez pol ure veselo zatikalo že celo plezališče. Entuziazem je bil navdušujoč!”

Published On: 17.06.2015Categories: Izleti v naravo, Mladina