Prvi koncert prismojene štiričlanske zasedbe Prismojeni profesorji bluesa je bil totalen žur, zato smo jih ponovno povabili na naš oder v Grif Bar.

Skupina, ki jo sestavljajo: Zlatko Đogič (bobni), Miha Ribarič (bas), Julijan Erič (kitara, vokal) in Miha Erič (orglice, vokal) preigrava energičen blues, ki se mu lahko zgodi, da postane psihadelični rock ali ritmični funk. Bendu specifičnost dodajo distorzirane orglice, ki popeljejo že tako veselo in energično muziko do pravih čutnih ekstaz. Dolžina skladb in posledično koncerta je navadno odvisna od trenutnega razpoloženja. Čeprav ima skladba neko določeno trajanje, se ob dobri energiji njena dolžina poveča tudi trikrat, skrajša nikoli. Njihov repertoar je sestavljen iz avtorskih skladb, sem ter tja pa se na njihovem glasbenem meniju znajde tudi kakšna priredba tujih izvajalcev, njihovih idolov, kot na primer legendarnega rock kitarista Jimija Hendrixa in blues velikanov Freddija Kinga ter Muddyja Watersa. Več o odštekani blues zasedbi lahko preverite na njihovi Facebook strani.

Tudi tokrat bo ozračje v baru najprej ogrela alternativna pop rock skupina Astrid Lindgren. Več o njih tukaj.

In to še ni vse! Za večerni prigrizek bo poskrbel Organic Garden (OG), ki pride s svojim zelenim oldtimerjem (Citroen HY GreenMobilom), iz katerega dišalo po domačih veganskih in ribjih Burgerjih, Koruznih pogačah in še Super pitah. Lačni ne boste, niti slučajno!*

Vsi, ki ste manjkali prvič in tisti, ki že veste, kako Prismojenci zažigajo, vabljeni na še eno konkretno dozo dobre muzike v Grif Bar, v petek, 27. februarja, ob 20. uri. Se vidimo!

 

Pa še en komad, da se v naprej prepričate, da si vse te hvale nismo sami izmislili. 😉

[youtube id=”WDqOmbGvTyM” width=”600″ height=”350″]

*V primeru slabega vremena sveže pripravljenih dobrot iz Organic Gardna žal ne bo.