V soboto, 23. junija in nedeljo, 24. junija 2018, je v Logu potekala balvanska tekma DP. Društvo za razvoj plezalne kulture je na obeh dneh skupaj zastopalo 17 tekmovalcev, na tekmi sta mladino spremljala trenerja David in Klemen. Naši tekmovalci so se večinoma dobro znašli v številnih platah na prenovljeni steni.

V soboto so zjutraj nastopali cicibani, potem pa še mlajši dečki/deklice ter starejši dečki in deklice. V kategoriji cicibanov in cicibank sta nastopili Jennifer in Julija. Odlično se je izkazala Jenny, ki je na svoji prvi balvanski tekmi za DP dosegla stopničke. Pri mlajših dečkih in deklicah je Jaka Jaki zasedel drugo mesto in za las ostal brez zmage. Čestitke za borbenost do konca.

Med starejšimi deklicami in dečki je Anej dosegel 3. mesto, kjer mu je v večernem finalu starejših dečkov in deklic družbo delala še Naja.

V nedeljo so se pomerili še kadeti/kadetinje, mladinci/mladinke ter člani oz. članice. Jaka Šprah je med mladinci osvojil 4. mesto. V deseterico so se uvrstili še Julija, Nina, Jakob, Ajda, Klara in Klemen.

Čestitke vsem tekmovalcem!

zapisal Klemen Kejžar