Pošteno smo zakorakali v poletje in z nami je počitnice preživljala že tretja skupina otrok. Tokrat smo imeli malce starejši del ekipe – nekaj 13 in malo manj letnih fantov in deklet, poleg njih pa tudi mlajše predstavike, najmlajša sta bila Nikolina in Paskal s šestimi leti.

Otroci in mladina so se v enem tednu dobro naplezali. Tisti, ki so pri nas že bili, so svoje plezalne veščine le ponovili, osvojili pa še kakšno novo. Zagnano so plezali tako veliki kot mali. Plezanje so spoznavali preko mnogih plezalnih iger, ki so popestrile dogajanje, naučili so se plezanja in varovanja na vrvi, pa tudi za ”tekme” v hitrostnem plezanju niso bili prikrajšani. Osvajali so vrhove v smereh in balvanih na balvanski steni in v Mali ter celo Veliki plezalni dvorani. Preizkusili so se tudi v spustu po vrvi (“absail”), ki so ga nekateri ponovili kar večkrat in se zelo zabavali pri guncanju pod stropom velike plezalne stene 🙂 Ko nismo mogli več plezati, smo se igrali finsko, skrivalnice ter sklepali nova prijateljstva.

Popoldneve smo popestrili z ustvarjalno delavnico in obiskom Otroške akademije. Bazen nam ta teden zaradi slabšega vremena žal ni bil “usojen”.

Vabimo vas, da z nami preživite zabavne počitnice še na enem terminu v juliju in na treh v avgustu. Več >>

Več o dogodivščinah si lahko pogledate v galeriji!

Published On: 18.07.2016Categories: MladinaTags: , , ,