V Škofji Loki je potekala predzadnja tekma letošnjega državnega prvenstva. Zaključek bo potekal od 2. do 4. decembra na plezalnih dnevih Kranja.

Naša ekipa je tokrat štela 8 članov. Nik Stanisavljević in Naja Jelčič sta šla na počitnice 🙂 V soboto so plezali starejši dečki in kadeti. Pri starejših dečkih sta nastopila Lan Marion Roženbergar in Nik Sajovic. Lan bo dobil še kakšno izkušnjo več in finale mu ne uide. Nik je presegel samega sebe, premagal strah in “pofajtal” do padca. Pri kadetih je z zmago navdušil Jaka Šprah. Tekmoval je malce bolan, pa mu kaže ni škodilo 😛 Je pa zaradi bolezni izpustil nastop pri članih, kjer mi je na prejšnji tekmi le malce zmanjkalo za finale. Kako se je razpletlo pri članih preberite tudi tukaj.

V nedeljo so nastopili cicibani in cicibanke ter mlajši dečki in deklice. Pri cicibankah je dobro odplezala Nina Kralj in bila 12. Jaka Jaki je pri cicibanih plezal odlično, kar v obeh smereh edini splezal do vrha, in se veselil zmage. Pri mlajših deklicah sta nastopili Larissa Auer in Minea Gorec. Larissa je bila sedaj na svoji tretji tekmi državnega prvenstva in zasedla 20. mesto. Minea je plezala odlično in zasedla 4. mesto! Anej Batagelj je as pri mlajših dečkih. Z večnim tekmecem Binetom sta se zopet pomerila v superfinalu (kar postaja že standard – v Slovenski Bistici se jima je v suprfinalu pridružil še Grega Verbuč, v Tržiču, kjer je Anej zmagal, pa sta bila sama). Superfinale Aneju ni bilo po godu, potožil je nad dolgim gibom. Zasedel je sicer odlično 2. mesto.

Čestitke celi ekipi!

Published On: 01.11.2016Categories: Mladina, TekmovanjaTags: , , ,