Našo ekipo je žal na zadnji tekmi državnega prvenstva Plezalni dnevni Kranja okrnila bolezen. Nik Stanisavljević je ostal doma z bronhitisom, ostali štirje so prišli na tekmo vsak s svojimi cilji in željami. Oba trenerja sva upala, da bodo odplezali, kot najbolje znajo. Na prvi pogled enostaven cilj, ki terja veliko več samozaupanja, truda in vztrajnosti, kot se zdi nekomu, ki ni nikoli poskusil tekmovati.

Največjo pohvalo si tokrat zasluži Naja za nastop na balvanski tekmi. Ko je plezala, je izgledalo vse enostavno. Na koncu jo je najbolj nepričakovana napaka sicer stala končnih stopničk, vendar po tako dobrem plezanju in prvi uvrstitvi med pet, ni mogla biti razočarana.
Aneju je serijsko zmagovanje na prejšnjih tekmah ustvarilo večja pričakovanja od vseh ostalih na tekmi. S tako popotnico je težko plezati, tudi cicibanu. Plezal je brez večjih napak, včasih malo preveč na silo, a vseeno dobro. Kljub temu tokrat ni bil najboljši. Najprej je bil prepričan, da se je usoda z njim kruto poigrala, počasi pa je vseeno spoznal, da je z drugim in tretjim mestom (tudi v skupnem seštevku!) zadovoljen.
Niku gre pohvala za balvansko tekmo in najbolj borbeno plezanje (na tekmi) letos.
Lan se je izjemno trudil, a se mu tokrat nikjer ni izšlo brez napak. Z večjim delom plezanja je vseeno lahko zadovoljen. S sproščenostjo gre lažje! 😉

Katarina in Klemen sva z vašim plezanjem letos zelo zadovoljna! Povedano v številkah: vsi skupaj ste na devetih tekmah zbrali 1331 tročk. Nekatere od teh štejejo dvojno.;)

Published On: 07.12.2014Categories: Mladina, TekmovanjaTags: , , , ,