V soboto, 27. maja, so se s tekmo v Šenčurju zaključile tekme Zahodne lige za to sezono. Tekma je bila zadnja in so se zato podelile tudi nagrade v skupnem seštevku.

V Šenčurju je tekmovalo 23 naših plezalcev. Tokrat pri mlajših cicibanih in cicibankah nismo imeli predstavnikov. Pri starejših cicibankah je bila med starejšo konkurenco s tretjim mestom odlična Julija. Jennifer je bila tokrat (tudi odlična) osma. V skupnem seštevku cele sezone sta Julija in Jennifer zasedli 6. in 7. mesto. Maja je bila na tej zadnji tekmi 13.
Pri starejših cicibanih je bil Tit 16. Manjkali so Lev in vsi trije trojčki Trampuš.

Med mlajšimi deklicami je ponovno blestela Naja in zasedla 2. mesto. Minei se po dveh četrtih mestih na prejšnih tekmah ni nasmehnila sreča, tokrat se ji je zapletla vrv in zasedla je 16. mesto. Naja in Minea sta bili uspešni tudi v skupnem seštevku. Naja je bila 2. (z dvema manjkajočima tekmama od petih) in Minea 5. V Šenčurju so pri mlajših deklicah do vrha prve smeri priplezale še: Zoja, Ana, Ula (vse na 19. mestu) in Kiara (22.). Hana, Jerneja in Nina so bile 23. Pri mlajših dečkih je Jakob F. dobro plezal in zasedel 4. mesto ter si v skupnem seštevku priboril 8. mesto. Tevž je prav tako splezal do vrha prve smeri in se pomeril še v drugi. Zasedel je 16. mesto.

Pri starejših dečkih sta se odlično izkazala Nik Sajovic in Jakob P. Nik je bil 2., Jakob pa 4. V skupnem seštevku sta zamenjala mesti 🙂 Jakob (ki je imel na letošnjih tekmah Zahodne lige konstantno dobre rezultate) je bil drugi, Nik pa (z dvema manjkajočima tekmama) tretji.
Tudi Maks je priplezal do vrha 1. smeri in na koncu zasedel 13. mesto. Pri starejših deklicah je bila Neža 22., Tea 23. in Nika 25.

Rezutate tekme v Šenčurju nadete TUKAJ, skupne rezulate te sezone pa TUKAJ.

Published On: 29.05.2017Categories: Mladina, TekmovanjaTags: , , , ,