Zmagovito nadaljevanje  državnega prvenstva

Naši mladi upi nas razvajajo z odličnimi rezultati in že tretjo tekmo zapored so za naše društvo priborili zmago. Tokrat je bil junak tekme Jaka Jaki, ki je s fantastično predstavo v superfinalu pometel s konkurenco in kot edini tekmovalec preplezal zeleno smer, ki je niso zmogli niti fantje v starejši kategoriji! Jaka si tako pred zadnjima dvema tekmama državnega prvenstva deli skupno prvo mesto, mi pa stiskamo pesti za prvo skupno zmago DRPK. To nam lahko pribori tudi Anej, ki je tokrat v boju z večnim konkurentom Binetom potegnil krajši gib in končal kot drugi.

Pri cicibankah nas je navdušila naša najmlajša Nina Kralj, ki je dosegla svoj prvi vrh in osvojila končno 6. mesto. Starejša dekleta Larissa, Minea in Naja so prikazale borben nastop in osvojile 10., 11. in 19. mesto.

Starejši fantje se v težki kvalifikacijski smeri niso uspeli prebiti v finale. Borili so se po najboljših močeh, zmanjkalo pa je malo sreče. Lan in Nik Stanisavljević sta zasedla 11. mesto, Nik Sajovic pa 16. Naš najstarejši predstavnik Jaka Šprah je ponovno pokazal dobro formo in končal tik pod stopničkami na 4. mestu, kljub osvojenemu vrhu v finalu. Odločala je kvalifikacijska smer, kjer je Jaku zmanjkal kanček sreče za novo medaljo. Še vedno pa ostaja v igri za skupno zmago.

Prihodnji vikend nas čaka nova tekma in priložnost za  nove uspehe. Navijači vabljeni v Škofjo Loko!

 

Published On: 24.10.2016Categories: Mladina, TekmovanjaTags: , , , ,