Edinstven dogodek se obeta v petek, 21. novembra 2014, v plezalnem centru. Veliko plezalno dvorano z visokimi stenami in previsi si bodo prisvojili fantje iz Društva Balansa, mojstri gibanja po napeti gurtni (slacklinu) in demonstrirali, kako lahkotno je lahko lovljenje ravnotežja na višini.

V adrenalinski hoji na višini se boste lahko preizkusili tudi sami, saj bo poskrbljeno za varovanje od zgoraj. Tako boste lahko brez ovir in varno preizkusili, če zmorete premagati nekaj metrov samo s par centimetri zibajočega se najlonskega traku pod nogami na vsaj 10 metrov podlage. VABLJENI VSI SLACKLINE NAPALJENCI ŠIROM SLOVENIJE!

Zvečer boste lahko v Grif baru prisluhnili predavanju o o zgodovini highlina v Sloveniji in po svetu, ki vam jo bo predstavil kdo drug kot Miha Škof, idejni pobudnik slackline kulture v Sloveniji in eden tistih, ki se mu NE tresejo noge, ko hodi po gurtni (slacklinu). Premierno boste lahko videli tudi najnovejši video, ki so ga pripravili v Društvu Balansa s top posnetki mojstrskega obvladovanja ravnotežja nad tlemi, vodo, celo skoraj nad oblaki.

To še ni vse! Zraven bo še Organic Garden (OG) s svojim starodobnikom Citroen HY GreenMobilom, iz katerega bo stregel in pekel domače veganske in ribje Burgerje. Za zajetno dozo “cukra” pa bodo na voljo še Super pite, ki so prava beljakovinska poslastica. Njami!

Za piko na I celotnemu dogajanju bo zvečer na sceno stopil JAMirko (RDYO DJs), eno najbolj razpoznavnih in uveljavljenih imen v slovenski klubski glasbeni sceni. Glasbene korenine JAMirka segajo globoko v funk, acid jazz, jungle-drum’n’bass, trenutno pa njegov glasbeni spekter obsega tudi novejše dubstep in bass elektronske ritmike. JAMirko bo skrbel za dober “vajb” močno čez vse spodobne nočne ure.

PROGRAM
Od 17. ure dalje – Highline v veliki dvorani: demonstracija hoje članov Društva Balansa in možnost gurtnanja pogumnih obiskovalcev (z urejenim varovanjem od zgoraj)
Ob 20. uri – Miha Škof: predavanje o zgodovini highlina v Sloveniji in po svetu ter premierno predvajanje novega Balansa videa
Od 21. ure dalje – glasbeni “vajb” by JAMirko (RDYO DJs) in žurka ob dobrih beatih pozno v noč

Za vse obiskovalce bo ves dan dogodka, torej v petek, 21. novembra, veljala enotna karta za plezanje po ceni dopoldanske vstopnice – 7 EUR odrasli, 6 EUR do 25/nad 65 let. Plezanje v veliki dvorani bo od 15. ure moteno, del dvorane bo namreč zaprt zaradi highlina. V ostalih dvoranah bo mogoče normalno plezati ves čas trajanja dogodka.

Plezanje in slackline, popolna kombinacija. Indoor highline in dobra muzika, neprecenljiva izkušnja. V petek, 21. novembra, v Plezalnem centru Ljubljana. Čisto prvič, niti slučajno pa ne tudi zadnjič!

 

Sodelujoči:
[one_half last=”no”]JAMirko / Mirko Vičentič Polič
www.facebook.com/JAMirko
www.soundcloud.com/jamirko[/one_half]

[one_half last=”yes”]Društvo Balansa in Miha Škof
www.balansa.si
www.facebook.com/balansa.slackline[/one_half]

 

ŠE VIDEO, DA VAS PREPRIČAMO, DA JE MOGOČE HIGHLINE-at POD STREHO …

[youtube id=”erXsawx8OnM” width=”600″ height=”350″]