V novembru lanskega leta smo ekipa Plezalnega centra Ljubljana in fantje iz Društva Balansa izvedli prvi Indoor highline party v Sloveniji. V hoji na višini se je preizkusilo več kot 40 ljudi, od tega nekaj prekaljenih mojstrov in tudi precej začetnikov slacklinanja. Na prvem dogodku je bilo noro dobro – dokazni materiali najdete tukaj – in zato ni nič čudnega, da so si vsi želeli še.

Zato smo v letošnjem letu pripravili highline dogodke kar v treh dejanjih. Prvo letošnje druženje vseh navdušencev v adrenalinski hoji na višini – in tistih, ki to še boste 😉 – bo že TA PETEK, 16. JANUARJA, s pričetkom ob 19.30. uri. Tudi tokrat bomo del Velike plezalne dvorane spremenili v slackline poligon z napeto gurtno pod stropom velike dvorane in eno bližje tlem, za ogrevanje.

Vse, ki se boste opogumili v lovljenju ravnotežja na višini, bomo pred globokimi padci zavarovali z varovanjem od zgoraj. Vsi adrenalina željni boste tako lahko brezskrbno, z bolj ali manj tresočimi nogami, premagovali nekaj centimetrov širok zibajoč najlonski trak pod stropom, obdan z množico grifov.

Vstopnina: 6 EUR – v vstopnino je vključena tudi ena pijača po izbiri v Grif baru. Ob vstopu bo potrebno izpolniti prijavnico za highline in prejeli boste kuponček za gratis pijačo.

Brez plezanja ne moremo, zato se bo tudi ta dan plezalo do konca. Od 18. 30. ure dalje bo del velike dvorane zaradi highlina sicer zaprt, na ostalih stenah v veliki dvorani in v ostalih dvoranah pa bo mogoče normalno plezati ves čas trajanja dogodka. Za vse plezalce bo od 18. ure dalje veljala enotna karta za plezanje po ceni dopoldanske vstopnice – 7 EUR odrasli, 6 EUR do 25/nad 65 let.

Ko bo za hojo po traku in plezanje zmanjkalo koncentracije, bo poskrbljeno za izvrstno glasbo in prijetno druženje v Grif baru.

Slackerji in vsi, ki vas mika adrenalinska hoja na višini, vabljeni na edinstveno doživetje pod našo streho!

 


NAPOVEDUJEMO

  • 13. februar 2015 – Pustni Indoor Highline event 3.0
  • 10. april 2015 – Zaključni Indoor Hihgline party 4.0 s presenečenjem
  • Maj – Ponovno bomo zagnali sklackline park pred plezalnim centrom, pripravljamo pa tudi še en večji slack dogodek s highlinom, longlinom in dobro muziko na prostem.
Published On: 12.01.2015Categories: Napovednik dogodkovTags: , , , ,