Navdušenje vseh, ki ste oziroma so lahko preizkusili svoje ravnotežje na gurtni, napeti 10 metrov visoko, je bilo tudi drugič precejšnje. O tem se lahko prepričate preko fotografij, dokaznega materiala, ki smo ga v foto reportaži z dogodka objavili tukaj. Ker gre v tretje rado, ker želimo tudi v tretje v plezalnem centru poskrbeti za dodatno dozo adrenalinske zabave, vas z Društvom Balansa ponovno vabimo na slackline-anje na višini.

Highline bomo napeli v PETEK, 13. FEBRUARJA. Od 19.30. ure dalje bo na delu Velike plezalne dvorane slackline poligon z dvema napetim gurtnama, in sicer ena za ogrevanje bo bolj pri tleh, za ta pogumne pa bo druga napeta pod stropom, na približno 10 metrov podlage. Vsa skrb zaradi datuma s sumljivo oznako, petka trinajstega, je popolnoma odveč! 😉 Balansovci bodo poskrbeli za varovanje od zgoraj in dodatno preverili, če je vse tako kot je treba. Vsi adrenalina željni boste lahko brezskrbno, z več ali manj strahu v kosteh, premagovali nekaj centimetrov širok zibajoč najlonski trak na višini, obdan z množico grifov.

Tokratni highline event bo še v nečem poseben – ker je ravno predpustni petek, se bodo za začetek po gurtni sprehodile pustne šeme in poskrbele za kakšno vragolijo ali dve na zibajočem se slacku. Če se hoče še kdo drug zakamuflirat do neprepoznavnosti, odlično, maškare so na petkovem highlinu še posebej dobrodošle. Vsaj kakšna odbita lasulja ne sme manjkati. 😉

Vstopnina: 6 EUR. Ob vstopu bo potrebno izpolniti prijavnico za highline.

Tudi plezanje bo možno, kot vedno. Od 18. 30. ure dalje bo del velike dvorane zaradi highlina zaprt, in sicer ne bo možno plezati na notranji strani stebra in na ta hudih previsih, na ostalih stenah in v ostalih dvoranah pa bo mogoče normalno plezati ves čas trajanja dogodka. Za vse plezalce bo od 18. ure dalje tudi tokrat veljala enotna karta za plezanje po ceni dopoldanske vstopnice – 7 EUR odrasli, 6 EUR do 25/nad 65 let.

Slackerji in vsi, ki bi radi predpustni petek začinili z veliko dozo adrenalina, vabljeni na edinstveno doživetje pod našo streho!

 


NAPOVEDUJEMO

  • 10. april 2015 – Zaključni Indoor Highline party 4.0 s presenečenjem
  • 14. maj 2015 – Ponovno bomo zagnali sklackline park pred plezalnim centrom, in sicer z velikim slack dogodkom s highlinom, longlinom in dobro muziko na prostem.
Published On: 06.02.2015Categories: Napovednik dogodkovTags: , , ,