Jesensko ekošportanje, dogodek, ki ga sodelovanju s plezalnim centrom organizira ESA Marketinška agencija, bo potekalo v soboto, 4. oktobra 2014, med 10. in 16. uro. Z dogodkom želimo poudariti pomen aktivnega in zdravega življenja ter varovanja okolja.

Na dogodek vabimo vse generacije, še posebej družine. Predhodno plezalno znanje ni potrebno. S pomočjo izkušenih plezalnih inštruktorjev vam bomo predstavili pravilne tehnike in osnovna pravila varnega plezanja ter tehnike plezanja in tudi sami se boste lahko preizkusili v plezanju po umetnih oprimkih. Uživali boste v animacijskih igrah, vragolijah, družinskih igrah brez meja, hoji po gurtni … Pomerili se boste v poučnih nagradnih igrah, ustvarjali na eko ustvarjalnih delavnicah, pripravljamo pa še presenečenje z znano osebnostjo iz sveta plezanja.

Prireditev ima tudi dobrodelni značaj, saj bo 15 odstotkov pridobljenih sredstev namenjenih Zvezi prijateljev mladine Slovenije.

S seboj prinesite le čisto športno obutev s čim tanjšim podplatom, otroci lahko plezajo tudi v copatih, ostala plezalna oprema pa vam bo brezplačno na izposojo v Plezalnem centru Ljubljana. Plezanje je primerno za otroke od 2. leta dalje.

Vabljeni vsi, dogodek bo v vsakem vremenu!

Vstopnina znaša 4 evre (otroci in odrasli).

ekosportanje-baner
V času dogodka (med 9. in 17. uro) je mogoče tudi samostojno plezanje po enaki ceni 4 eur. Po 17. uri je cena vstopnice po ceniku.

Pravila udeležbe Jesenskega ekošportanja