Tudi v novem letu v Grif baru nadaljujemo s popotniškimi večeri, da vas popeljemo še na kakšno avanturo, ki ni nujno povezana s plezanjem. V četrtek, 15. januarja 2015, ob 19. uri, lahko tako na brezplačnem predavanju prisluhnete popotniku Janu Marinclju (Shappa). Popeljal nas bo na edinstven jahaški treking s konji, na avanturistično popotovanje po stepi in tajgi, v osrčju in po severu Mongolije.

Potovanje je pustolovščina in jahanje, ki ponuja vrsto nepozabnih dogodivščin: prebivanje v nomadskih šotorih; s sibirskimi macesni posuta pokrajina in modra, kristalno čista jezerca; izobilje neokrnjene narave; nomadi na konjih; srečanja z družinami plemena Tsaatan z njihovimi severnimi jeleni; enkraten in nepozaben obisk pri šamanu. Vse to so velike skrivnosti, ki nam jih bo preko vrste čudovitih fotografij predstavil Jan.

Če je kogarkoli zamikalo popotovanje že zdaj, se lahko s Shappinimi popotniki odpravi na jahaški potep po deželi velikega osvajalca Džingis Khana v avgustu, in sicer od 1. do 23. avgusta 2015. Več na www.shappa.si.

Prijavite se na e-novice popotniškega kluba Shappa! Pošljite mail na rok@shappa.si.

www.shappa.siShaPPa na Facebooku