V soboto, 24. januarja 2015, lahko pri nas naredite kakšno dobro kupčijo na tržnici rabljene opreme in prisluhnete zanimivemu predavanju izkušenega trenerja otrok in mladostnikov, Uroša Perka.

TRŽNICA RABLJENE OPREME – OD 15. DO 18. URE

Za vse, ki imate doma kakšen kos opreme odveč, ste kupili premajhne plezalnike, čisto zgrešili pri nakupu hlač za v hribe, se vam v kotu prašijo cepini ali turne smuči, smo v plezalnem centru pripravili tržni dan, kjer boste lahko prodali, zamenjali ali podarili plezalno, alpinistično oziroma turno-smučarsko opremo. V plezalnem centru bomo poskrbeli za stojnice (mize) in jih namestili v Sobo z razgledom (3. nadstropje), na mostovž (prehod med Balvansko dvorano in balkonom) ter na balkon. Na njih boste med 15. in 18. uro lahko razstavili opremo, ki se je želite znebiti in sklenili kakšno dobro kupčijo.

Na prodaj bodo tudi uporabni kosi oblačil in opreme, ki ste jih pozabili v naši hiši in stvari do zdaj niste pogrešali. Izbrali bomo uporabne kose in jih ponudili po minimalnih cenah (za 1, 2, 3 evre). Najboljše pozabljene kose bomo ob 18. uri dali na dražbo in jih prodali najboljšemu ponudniku.

Vabljeni vsi, ki imate kaj ponuditi in seveda tudi tisti, ki bi si radi ogledali ponudbo ter si zagotovili kakšen dobro ohranjen kos opreme, oblačil ceneje!


PO KONČANI DRAŽBI POZABLJENIH STVARI, VABLJENI ŠE NA PREDAVANJE UROŠA PERKA O VADBI OTROK IN MLADINE, KI BO V GRIF BARU, OB 18.30. URI. VEČ O PREDAVANJU TUKAJ …

Published On: 14.01.2015Categories: Napovednik dogodkovTags: , , , , ,