Plezalni center Ljubljana,  Akademski alpinistični odsek in Alpinistični odsek Ljubljana-Matica vabimo na plezalno piknik ferajnovsko zabavo pred, za in v naši “bajti”. Četrtek, 25. septembra 2014, od 17. ure dalje, smo rezervirali za plezanje, piknikiranje in ples.

Znano je, da so ferajni v neprestanem rivalstvu, zato bomo preverili, kdo je dejansko v najboljši. Pa ne v alpinističnih dosežkih – koga pa ti sploh brigajo 😉 – pomirili se bodo v plezanju na zaboje.

Za hrano in potrebne žar rekvizite bodo poskrbeli ferajni, če pa še kdo kaj prinese, bomo z veseljem vrgli na žar oziroma nahranili lačna usta. Pijača se bo hladila v Grif baru in to po znižanih cenah – Union in Laško po 2 EUR, vino in sok pa z 10-odstotnim popustom.

Za muziko bo poskrbel DJ Turnšek, preverjeno dober za “rolanje” muzike, na katero se da odlično migat. 🙂

Pa še zelo pomembno obvestilo: VSI S POTRJENO PZS KARTICO LAHKO TA DAN PLEZATE ZA SAMO 5 EUR! Velja za vstop do 18. ure!

Člani/članice ferajnov, udeležba je (skoraj) obvezna! Tudi če (še) nisi pripadnik/-ica kakšnega ferajna, ni panike. Žurka bo zakon in zato moraš biti zraven!

Published On: 19.09.2014Categories: Napovednik dogodkovTags: , , , , , ,