V kolikor bi želeli individualen pristop k plezanju, je najem inštruktorja odlična izbira. Program je primeren tako za začetnike, ki bi se radi spoznali z osnovami, kot za bolj izkušene, ki si želite odkriti in odpraviti napake, ki jih delate pri plezanju, izboljšati plezalno tehniko, dobiti nasvet, kako trenirati itd.

V našem plezalnem centru so vam na voljo inštruktorji športnega plezanja z licenco in dolgoletnimi izkušnjami predajanja plezalnega znanja.

  • Ponujamo možnost najema inštruktorja za samo eno uro ali več ur, kakor vam bo najbolj ustrezalo.
  • Program je primeren tako za odrasle, kot tudi otroke.
  • Možno je, da inštruktorja najamejo do štirje ljudje skupaj. Sicer za skupine (sploh začetnikov) svetujemo Plezalno pokušino.

Cena

36 EUR/uro
Potrebno je doplačilo za vstopnico in plezalno opremo (v kolikor nimate svoje). Več o cenah na ceniku.

Prijava in način plačila

Za individualno uro z inštruktorjem se je potrebno predhodno prijaviti najmanj teden dni pred želenim terminom na info@plezalnicenter.si.

Ob prijavi (oziroma najkasneje v roku 5 dni od prijave) je potrebno urediti predplačilo. V kolikor se prijavite manj kot 10 dni pred začetkom, je potrebno predplačilo urediti v roku enega dne. Predplačilo lahko uredite preko predračuna (nakazila na TRR) – predračun vam pošljemo na email in plačilo uredite preko nakazila na TRR.

Informacije

Dodatne informacije po telefonu: +386 (0)68 61 32 11 (koordinatorka programov za odrasle) ali na info@plezalnicenter.si.

Koordinatorka je dosegljiva na telefon v času uradnih ur:

Ponedeljek, torek, sreda in petek 9:00-11:00

 

Komentarji