Individualna ura z inštruktorjem

Individualna ura z enim od naših izkušenih inštruktorjem športnega plezanja je primerna za prav vse – za začetnike, ki bi se radi spoznali z osnovami in za bolj izkušene plezalce, ki si želite odkriti in odpraviti napake, ki jih delate pri plezanju, izboljšati plezalno tehniko ali pa samo dobiti kakšen nasvet za boljši trening.

  • Inštruktorja lahko najamete za eno uro ali več ur, po vaši želji.
  • Ure so primerne tako za odrasle, kot tudi otroke.
  • Priporočamo, da inštruktorja najamete največ tri osebe skupaj. Sicer pa za skupine (sploh začetnikov) svetujemo Plezalno pokušino.

Cena individualne ure je 44€*.

*Potrebno je doplačilo za vstopnico in plezalno opremo (v kolikor nimate svoje).

Prijave sprejemamo na info@plezalnicenter.si. Za termin se je potrebno dogovoriti najmanj 7 dni pred želeno izvedbo.

Možni termini so odvisni od razpoložljivosti našega kadra.

Ob prijavi boste na vaš e-naslov prejeli predračun. Predplačilo morate poravnati najkasneje v roku 5 dni od prijave. V kolikor se prijavite manj kot 10 dni pred začetkom, je potrebno predplačilo urediti v roku enega dne. Vsa predplačila plezalnih programov potekajo preko preko predračuna z nakazilom na TRR.

Poravnano plačilo je pogoj za potrditev rezervacije termina.

V kolikor bi želeli odpovedati termin več kot 10 dni pred pričetkom, zadržimo 10% plačila.

V primeru odpovedi termina manj kot 10 dni pred pričetkom, zadržimo 30% plačila.

V primeru kasnejših odpovedi (manj kot dva delovna dni pred pričetkom) plačila ne vračamo.

Vračilo je možno v obliki dobropisa z denarno vrednostjo. Dobropis velja 3 mesece in ga je možno koristiti za katero koli aktivnost v Plezalnem centru Ljubljana. Unovčenje dobropisa v Grif baru ni možno.

V primeru odpovedi zaradi zdravstvenih razlogov je potrebno priložiti zdravniško potrdilo na email info@plezalnicenter.si. Velja, da vam ob odpovedi med 10 dni pred začetkom in vse do dne začetka programa vrnemo 70% celotnega zneska. V tem primeru se lahko tudi odločite, ali vam izdamo dobropis, ali vrnemo denar nazaj na vaš TRR.