Plezalna pokušina je primerna za tiste, ki bi se želeli preizkusiti v plezanju na umetni steni plezalnega centra. Glede na število oseb, ki bi se želeli preizkusiti v plezanju, ločimo MINI, MIDI in MAKSI plezalno pokušino.

MINI PLEZALNA POKUŠINA do 4 osebe,

MIDI PLEZALNA POKUŠINA 5 do 9 oseb,

MAKSI PLEZALNA POKUŠINA 10 do 18 oseb.

V plezalno pokušino je vključeno: strokovno vodstvo inštruktorja športnega plezanja (2 uri), vsa potrebna plezalna oprema in vstopnina v center.

Program je primeren za družine, zaključeno družbo kolegov, sodelavcev ali prijateljev, ki bi radi skupaj izkusili nekaj novega, drugačnega in malce adrenalinskega. Na plezalni pokušini se boste skupaj z inštruktorjem ogreli,  povedal vam bo nekaj uvodnih besed o plezanju, plezalni opremi, tehniki itd. Spoznali se boste z osnovami navezovanja in varovanja ter še sami preizkusili plezanje na visoki in balvanski (nizki) steni.

  • Za posameznike predlagamo individualno uro z inštruktorjem.
  • Možnost organizacije tudi za večje število udeležencev (več kot 18), cena po dogovoru.
  • Po dogovoru lahko termin tudi podaljšamo.

Če vas bo po teh preizkusnih uricah plezanja zamikalo več in vas bodo bolj konkretno zasrbeli prsti, se lahko vpišete na naš Spoznavni začetni tečaj plezanja.

Predstavitveni video Plezalne pokušine

 

Prijava in način plačila

Za plezalno pokušino se je potrebno predhodno prijaviti najmanj teden dni pred želenim terminom na info@plezalnicenter.si.

Ob prijavi (oziroma najkasneje v roku 5 dni od prijave) je potrebno urediti predplačilo. V kolikor se prijavite manj kot 10 dni pred začetkom, je potrebno predplačilo urediti v roku enega dne. Predplačilo lahko uredite preko predračuna (nakazila na TRR) – predračun vam pošljemo na email in plačilo uredite preko nakazila na TRR.

Splošni pogoji in odpovedi

Vse dodatne informacije glede splošnih pogojev – prijave, plačil in odpovedi najdete TUKAJ.

V kolikor bi posamezni termin zaradi opravičljivih razlogov odpadel, bomo prijavljene o tem pravočasno obvestili.

Informacije

Dodatne informacije po telefonu: +386 (0)68 61 32 11 (koordinatorka programov za odrasle) ali na info@plezalnicenter.si.

Koordinatorka je dosegljiva na telefon v času uradnih ur:

Ponedeljek, torek, sreda in petek 9:00-11:00

 

Komentarji