Plezalna pokušina

Plezalna pokušina je primerna za družine, zaključeno družbo kolegov, sodelavcev ali prijateljev, ki bi radi skupaj izkusili nekaj novega, drugačnega in malce adrenalinskega. Na plezalni pokušini se boste skupaj z inštruktorjem ogreli,  povedal vam bo nekaj uvodnih besed o plezanju, plezalni opremi, tehniki itd. Spoznali se boste z osnovami navezovanja in varovanja ter še sami preizkusili plezanje na visoki in balvanski (nizki) steni.

Glede na število oseb, ki bi se želeli preizkusiti v plezanju, ločimo MINI, MIDI in MAKSI plezalno pokušino.

MINI PLEZALNA POKUŠINA do 4 osebe,
MIDI PLEZALNA POKUŠINA 5 do 9 oseb,
MAKSI PLEZALNA POKUŠINA od 10 do 16 oseb.

V plezalno pokušino je vključeno: strokovno vodstvo inštruktorja športnega plezanja (2 uri), vsa potrebna plezalna oprema in vstopnina v center.

KDAJ?

Po vaši želji – med tednom ali za vikend, dopoldan ali popoldan*.

*Odvisno od razpoložljivosti kadra.

KAKŠNA JE CENA?

do 4 osebe 131

od 5 do 9 oseb 251

od 10 do 16 oseb 391

Prijave sprejemamo na info@plezalnicenter.si. Za termin se je potrebno dogovoriti najmanj 7 dni pred želeno izvedbo.

Možni termini so odvisni od razpoložljivosti našega kadra.

Ob prijavi boste na vaš e-naslov prejeli predračun. Predplačilo morate poravnati najkasneje v roku 5 dni od prijave. V kolikor se prijavite manj kot 10 dni pred začetkom, je potrebno predplačilo urediti v roku enega dne. Vsa predplačila plezalnih programov potekajo preko preko predračuna z nakazilom na TRR.

Poravnano plačilo je pogoj za potrditev rezervacije termina.

V kolikor bi želeli odpovedati termin več kot 10 dni pred pričetkom, zadržimo 10% plačila.

V primeru odpovedi termina manj kot 10 dni pred pričetkom, zadržimo 30% plačila.

V primeru kasnejših odpovedi (manj kot dva delovna dni pred pričetkom) plačila ne vračamo.

Vračilo je možno v obliki dobropisa z denarno vrednostjo. Dobropis velja 3 mesece in ga je možno koristiti za katero koli aktivnost v Plezalnem centru Ljubljana. Unovčenje dobropisa v Grif baru ni možno.

V primeru odpovedi zaradi zdravstvenih razlogov je potrebno priložiti zdravniško potrdilo na email info@plezalnicenter.si. Velja, da vam ob odpovedi med 10 dni pred začetkom in vse do dne začetka programa vrnemo 70% celotnega zneska. V tem primeru se lahko tudi odločite, ali vam izdamo dobropis, ali vrnemo denar nazaj na vaš TRR.