Plezalni izlet v naravi

Plezanje v naravi predstavlja nadgradnjo plezanja na umetnih stenah, saj je pripomore k razvijanju plezalne tehnike, občutka za skalo in sproščenega gibanja. Skala ponuja raznolike oblike oprimkov, stopov, vsaka smer je unikatna. Gibanje poteka na soncu in svežem zraku.

Plezanje v naravi je primerno za vse starosti, izlete v naši organizaciji pa lahko obiskujejo otroci in mladina starejši od 9 let. Na izletih se otroci seznanijo s športnim in balvanskim plezanjem ob strokovni podpori naših inštruktorjev športnega plezanja z večletnimi izkušnjami s poučevanjem otrok in mladine. Obenem lahko doživetje plezanja v naravi preživijo v super družbi svojih sovrstnikov.

Poleg izletov med počitnicami organiziramo večdnevne plezalne tabore.

Izlete v naravo organizira Plezalno društvo Nulta gravitacija.

PREVOZ

Za prevoz na izlet poskrbite starši sami. Priporočamo, da se starši organizirate in za prevoz otrok poskrbite po načelu enkrat eden, drugič drugi.

OPREMA

V kolikor ima otrok svojo opremo (plezalnike, plezalni pas, čelado), naj jo prinese s seboj, v nasprotnem primeru bomo za vso potrebno plezalno opremo poskrbeli mi.

Za udeležbo na posameznem izletu starši preko maila dobite vabilo in otroka prijavite preko spletne prijavnice.

Izlete organizira Plezalno društvo Nulta gravitacija, zato morajo biti vsi udeleženci člani društva (urejeno morajo imeti letno članarino v višini 27 eur). Za nove člane društva je prvi izlet brezplačen!

Dodatne informacije po telefonu: +386 (0)68 61 32 14 (koordinatorka programov za otroke) ali na info@plezalnicenter.si.

Koordinatorka je dosegljiva na telefon v času uradnih ur:

Ponedeljek-petek: 12.00-14.00