Počitniška plezalna šola

ZA KOGA?

Za otroke med 6. in 14. letom starosti.

KDAJ?

V času prvomajskihpoletnihjesenskih in zimskih šolskih počitnic (za osrednjo Slovenijo). Otroci lahko pri nas preživijo od enega počitniškega dne do celega tedna.

KAKO POTEKA?

Počitniški plezalni dan traja od 7:30 do 16:30 (celodnevni program), lahko pa otrok izkoristi samo dopoldanske plezalne aktivnosti, ki potekajo do 13. ure (delni program – samo do kosila, ki ni več vključeno v ceno). Dopoldne večino časa preživimo na plezalni steni, popoldneve pa si popestrimo z različnimi delavnicami in obiskom kopališča Kodeljevo.

KAJ PA OPREMA?

Za vso plezalno opremo v času plezalne šole poskrbi ekipa plezalnega centra.

Poletne počitnice – deset terminov:

1. termin: 26. do 28. junij 2024 (3 dni)

2. termin: 1. do 5. julij 2024

3. termin: 8. do 12. julij 2024

4. termin: 15. do 19. julij 2024

5. termin: 22. do 26. julij 2024

6. termin: 29. julij do 2. avgust 2024

7. termin: 5. do 9. avgust 2024

8. termin: 12. do 14. avgust 2024 (3 dni)

9. termin: 19. do 23. avgust 2024

10. termin: 26. do 30. avgust 2024

KAKŠNA JE CENA?

5-dnevni program: 234 EUR/otroka (celodnevni program) oz. 148 EUR/otroka (do 13. ure)

4-dnevni program: 203 EUR/otroka (celodnevni program) oz. 135 EUR/otroka (do 13. ure)

3-dnevni program: 164 EUR/otroka (celodnevni program) oz. 113 EUR/otroka (do 13. ure)

2-dnevni program: 110 EUR/otroka (celodnevni program) oz. 80 EUR/otroka (do 13. ure)

1-dnevni program: 55 EUR/otroka (celodnevni program) oz. 45 EUR/otroka (do 13. ure)

Na polno ceno ima drugi otrok 10 %, tretji pa 15 % popusta.
Udeleženci naših rednih celoletnih skupin plezalne šole imajo 10 % popust.
Popusti se ne seštevajo!

Jutranji zbor med 7:30. in 8. uro v Plezalnem centru Ljubljana. Otroci bodo razdeljeni v skupine glede na izkušnje in starost.1. DEL: od 7:30. do 13. ure + malica
Zberemo se med 7:30. in 8. uro. Na začetku se otroci na sprehodu in preko skupne igre dobro zbudijo, razgibajo in poskrbijo za splošno kondicijo. Sledi plezalni del, kjer osvajajo oziroma nadgrajujejo plezalno znanje. Plezajo na visoki steni s pomočjo vrvi, kjer se učijo tudi vrvne tehnike, ter na nizki – balvanski steni. Med plezanjem imamo pavzo za malico.

KOSILO: okvirno ob 13. uri + počitek
Na kosilo se sprehodimo k sosedom v restavracijo Oliva.

2. DEL: okvirno od 13:30. do 16:30. ure
V popoldanskem času je nekaj časa namenjenega različnim igram in zabavnim aktivnostim. V začetku tedna otroci popoldan še plezajo, ostale popoldneve pa si popestrimo z različnimi delavnicami. Vsake počitnice so malce drugačne, saj poskrbimo za raznolike dejavnosti. Skupaj smo že spoznavali eksotične živali, ustvarjali, poslušali potopisna plezalna predavanja, šli na judo, se naučili nekaj novega na Lego računalniški delavnici in imeli celo cirkuške urice. V poletnem času en dan v tednu obiščemo tudi kopališče.

Prijavite se preko spletnega obrazca na povezavi.

Prijava je potrebna vsaj 10 dni pred začetkom termina. V primeru prostih mest prijave sprejemamo do zapolnitve mest oziroma najkasneje 3 dni pred začetkom programa (v kolikor se program prične npr. v ponedeljek, nas lahko v petek dopoldne še kontaktirate, ali je morda prijava še mogoča).

Ob prijavi (oziroma najkasneje v roku 5 dni od prijave) je potrebno urediti predplačilo. V kolikor se prijavite manj kot 10 dni pred začetkom, je potrebno predplačilo urediti v roku enega dne. Predplačilo lahko uredite preko predračuna (nakazila na TRR) – predračun vam pošljemo na email in plačilo uredite preko nakazila na TRR.

PLAČILO

Poravnano plačilo je pogoj za potrditev rezervacije termina.

Ob prijavi (oziroma najkasneje v roku 5 dni od prijave) je potrebno urediti predplačilo. V kolikor se prijavite manj kot 10 dni pred začetkom, je potrebno predplačilo urediti v roku enega dne. V kolikor plačilo po predračunu ni urejeno v roku petih dni (oziroma 1 dne), si pridružujemo mesto oddati drugim interesentom.

Plačilo lahko uredite po predračunu.

ODPOVEDI

Program bo izveden ob najmanj petih prijavljenih otrocih. V kolikor bi se zgodilo, da bi posamezni termin zaradi opravičljivih razlogov odpadel, bomo prijavljene o tem obvestili 5 dni pred začetkom.

V kolikor bi želeli odpovedati termin več kot 10 dni pred pričetkom, zadržimo 10% plačila.

V primeru odpovedi termina manj kot 10 dni pred pričetkom, zadržimo 30% plačila.

V primeru kasnejših odpovedi (manj kot dva delovna dni pred pričetkom) plačila ne vračamo.

Vračilo je možno v obliki dobropisa z denarno vrednostjo. Dobropis velja 3 mesece in ga je možno koristiti za katero koli aktivnost v Plezalnem centru Ljubljana. Unovčenje dobropisa v Grif baru ni možno.

V primeru odpovedi zaradi zdravstvenih razlogov je potrebno priložiti zdravniško potrdilo na email info@plezalnicenter.si  Velja, da vam ob odpovedi med 10 dni pred začetkom in vse do dne začetka programa vrnemo 70% celotnega zneska. V tem primeru se lahko tudi odločite, ali vam izdamo dobropis, ali vrnemo denar nazaj na vaš TRR.