Vsako leto gremo širit svoja plezalna obzorja na tabor v tujini.

Tabor traja 14 dni. Primeren je za otroke in mladino iz vse Slovenije in tujine od 12. leta naprej. Od udeležencev se pričakuje, da niso začetniki in imajo izkušnje  s plezanjem v skali. Organizator tabora je Plezalno društvo Nulta gravitacija.

Tabor je namenjen motiviranim mladim plezalcem, težavnost balvanov je primerna za vse nivoje.

Obvezna oprema

S seboj potrebujete naslednje: spalna vreča in podloga ter šotor (en šotor na tri osebe), osebni jedilni pribor in globok krožnik ter skodelica, priporočljiva je osebna plezalna oprema (plezalke, pas in plezalna čelada), kopalke, zdravstvena izkaznica. Vso plezalno opremo si bo mogoče tudi brezplačno izposoditi.

Prevoz, nastanitev in cena

Spi se v šotorih v kampu. Prevoz do lokacije in po potrebi med plezališči bo organiziran s kombiji. Dostopi so večinoma peš. V ceno so vključeni vsi stroški tabora.

540 EUR/osebo za 14-dnevni tabor*
*Cena vključuje prevoz, spanje, zajtrk, malico in kosilo oziroma večerjo, strokovno vodstvo in uporabo opreme za vse dni tabora.

POPUSTI:

  • 10 % popust za drugega otroka.
  • 15 % popusta za tretjega otroka.

Popusti se ne seštevajo!

Tabor bo organiziran in izpeljan v razmerju varovanci : inštruktorji=8 : 1.
Inštruktorji na taboru so David Debeljak, Miha Kern in Blaž Tehovnik.

Prijave in plačilo

Prijave zbiramo na info@plezalnicenter.si.

Za potrditev rezervacije je potrebno do 28. maja oz ob prijavi poravnati akontacijo v višini 100 eur na transakcijski račun Plezalnega društva Nulta gravitacija.

PODATKI ZA NAKAZILO AKONTACIJE:
Plezalno društvo Nulta gravitacija
Pesarska cesta 10
1000 Ljubljana
TRR: IBAN SI56 6100 0001 5087 436 (DELAVSKA HRANILNICA d.d. LJUBLJANA)
Namen: ime tabora, priimek udeleženca

V kolikor udeleženec še ni član Plezalnega društva Nulta gravitacija, je potrebno plačati tudi članarino za tekoče leto, ki znaša 27 EUR. Podatki za nakazilo članarine so zapisani zgoraj, v namen pa napišete: Članarina, ime in priimek.

V primeru odpovedi prijave zaradi opravičljivih razlogov (npr. z zdravniškim potrdilom) več kot 10 dni prej, vam akontacijo vrnemo. V kolikor tabor odpoveste 10 dni ali manj pred začetkom tabora, akontacije ne vračamo.

V kolikor bi tabor zaradi opravičljivih razlogov odpadel, bomo prijavljene o tem pravočasno obvestili in vrnili plačano akontacijo.

Informacije

Dodatne informacije lahko pišete na dave@plezalnicenter.si (vodja tabora) ali info@plezalnicenter.si.

Preverite kako smo se imeli:

Komentarji