Poletni megatabor

ZA KOGA?

Tabor je primeren za otroke in mladino iz vse Slovenije in tujine od 12. leta naprej. Od udeležencev se pričakuje, da niso začetniki in imajo izkušnje s plezanjem v skali.

KAJ BOMO POČELI?

Vsako leto gremo širit svoja plezalna obzorja na tabor v tujini. Tabor traja 14 dni. Do sedaj smo obiskali Briançon, Rodellar, Fontainebleau, Frankenjuro, Annot, Verdon itd.

Poleg plezanja se z največjim veseljem okopamo v bližnjem jezeru ali reki, obiščemo enega izmed bližnjih mest, urimo veščine v hoji po gurtni, zvečer zakurimo ogenj in odigramo “rundo” taroka.

Organizator tabora je Društvo za razvoj plezalne kulture.

OBVEZNA OPREMA

S seboj potrebujete naslednje: spalna vreča in podloga ter šotor (en šotor na tri osebe), osebni jedilni pribor in globok krožnik ter skodelica, priporočljiva je osebna plezalna oprema (plezalke, pas in plezalna čelada), kopalke, zdravstvena izkaznica. Vso plezalno opremo si bo mogoče tudi brezplačno izposoditi.

PREVOZ IN NASTANITEV

Spi se v šotorih v kampu. Prevoz do lokacije in po potrebi med plezališči bo organiziran s kombiji. Dostopi so večinoma peš. V ceno so vključeni vsi stroški tabora.

TERMIN IN CENA

8. do 21. julij 2024 (14 dni)

Briançon, Francija

750 EUR

*Cena vključuje prevoz, spanje, zajtrk, malico in kosilo oziroma večerjo, strokovno vodstvo in uporabo opreme za vse dni tabora.

Tabor bo vodil David Maj Tomažin.

  • 10 % popust za drugega otroka.
  • 15 % popusta za tretjega otroka.

*Popusti se ne seštevajo!

PRIJAVA

Prijave zbiramo na info@plezalnicenter.si.

Za potrditev rezervacije je potrebno do konca maja oz. ob prijavi poravnati akontacijo v višini 100 eur.

Prijave zbiramo na info@plezalnicenter.si.

Za potrditev rezervacije je potrebno do 28. maja oz ob prijavi poravnati akontacijo v višini 100 eur na transakcijski račun Društva za razvoj plezalne kulture.

PODATKI ZA NAKAZILO AKONTACIJE:
Društvo za razvoj plezalne kulture
Pesarska cesta 10
1000 Ljubljana
TRR: IBAN SI56 6100 0001 6145 609 (DELAVSKA HRANILNICA d.d. LJUBLJANA)
Namen: ime tabora, priimek udeleženca

V kolikor udeleženec še ni član Društva za razvoj plezalne kulture, je potrebno plačati tudi članarino za tekoče leto, ki znaša 32 EUR. Podatki za nakazilo članarine so zapisani zgoraj, v namen pa napišete: Članarina, ime in priimek.

V primeru odpovedi prijave zaradi opravičljivih razlogov (npr. z zdravniškim potrdilom) več kot 10 dni prej, vam akontacijo vrnemo. V kolikor tabor odpoveste 10 dni ali manj pred začetkom tabora, akontacije ne vračamo.

V kolikor bi tabor zaradi opravičljivih razlogov odpadel, bomo prijavljene o tem pravočasno obvestili in vrnili plačano akontacijo.