Poletni megatabor

ZA KOGA?

Tabor je primeren za otroke in mladino iz vse Slovenije in tujine od 12. leta naprej. Od udeležencev se pričakuje, da niso začetniki in imajo izkušnje s plezanjem v skali.

KAJ BOMO POČELI?

Vsako leto gremo širit svoja plezalna obzorja na tabor v tujini. Tabor traja 14 dni. Do sedaj smo obiskali Briançon, Rodellar, Fontainebleau, Frankenjuro, Annot in Verdon itd.

Poleg plezanja se z največjim veseljem okopamo v bližnjem jezeru ali reki, obiščemo enega izmed bližnjih mest, urimo veščine v hoji po vrvi, zvečer zakurimo okenj in odigramo “rundo” taroka.

Organizator tabora je Plezalno društvo Nulta gravitacija.

OBVEZNA OPREMA

S seboj potrebujete naslednje: spalna vreča in podloga ter šotor (en šotor na tri osebe), osebni jedilni pribor in globok krožnik ter skodelica, priporočljiva je osebna plezalna oprema (plezalke, pas in plezalna čelada), kopalke, zdravstvena izkaznica. Vso plezalno opremo si bo mogoče tudi brezplačno izposoditi.

PREVOZ IN NASTANITEV

Spi se v šotorih v kampu. Prevoz do lokacije in po potrebi med plezališči bo organiziran s kombiji. Dostopi so večinoma peš. V ceno so vključeni vsi stroški tabora.

TERMIN IN CENA

Termin: 14. julij do 27. julij 2023

Lokacija: Fontainebleau

800€/osebo za 14-dnevni tabor*
*Cena vključuje prevoz, spanje, zajtrk, malico in kosilo oziroma večerjo, strokovno vodstvo in uporabo opreme za vse dni tabora.

  • 10 % popust za drugega otroka.
  • 15 % popusta za tretjega otroka.

*Popusti se ne seštevajo!

PRIJAVA

Prijave zbiramo na info@plezalnicenter.si.

Za potrditev rezervacije je potrebno do konca maja oz. ob prijavi poravnati akontacijo v višini 100 eur.

Prijave zbiramo na info@plezalnicenter.si.

Za potrditev rezervacije je potrebno do 28. maja oz ob prijavi poravnati akontacijo v višini 100 eur na transakcijski račun Plezalnega društva Nulta gravitacija.

PODATKI ZA NAKAZILO AKONTACIJE:
Plezalno društvo Nulta gravitacija
Pesarska cesta 10
1000 Ljubljana
TRR: IBAN SI56 6100 0001 5087 436 (DELAVSKA HRANILNICA d.d. LJUBLJANA)
Namen: ime tabora, priimek udeleženca

V kolikor udeleženec še ni član Plezalnega društva Nulta gravitacija, je potrebno plačati tudi članarino za tekoče leto, ki znaša 27 EUR. Podatki za nakazilo članarine so zapisani zgoraj, v namen pa napišete: Članarina, ime in priimek.

V primeru odpovedi prijave zaradi opravičljivih razlogov (npr. z zdravniškim potrdilom) več kot 10 dni prej, vam akontacijo vrnemo. V kolikor tabor odpoveste 10 dni ali manj pred začetkom tabora, akontacije ne vračamo.

V kolikor bi tabor zaradi opravičljivih razlogov odpadel, bomo prijavljene o tem pravočasno obvestili in vrnili plačano akontacijo.

Dodatne informacije po telefonu: +386 (0)68 61 32 14 (koordinatorka programov za otroke) ali na info@plezalnicenter.si.

Koordinatorka je dosegljiva na telefon v času uradnih ur:

Ponedeljek-petek: 12.00-14.00