Prvomajski tabor v Kotečniku

ZA KOGA?

Plezalni tabor je namenjen športnemu plezanju v naravi in je primeren za vse plezalce iz našega ter vseh drugih slovenskih in tujih plezalnih društev ali klubov. Primeren je za otroke in mladino od 9. do 18. leta starosti, za bolj izkušene plezalce in začetnike.

KAJ BOMO POČELI?

Na taboru bomo spoznavali in nadgrajevali varno skalno plezanje v urejenih plezališčih na področju plezališča Kotečnik. V plezališču so sektorji zelo raznoliki. S stališča varnosti kot tudi plezalne zahtevnosti, je plezališče primerno za plezalce iz slovenskih in tujih plezalnih društev/klubov stare 9 let in več, tudi tekmovalce. Za varnost, dobro počutje in športni duh bodo skrbeli licencirani inštruktorji športnega plezanja z večletnimi izkušnjami na področju športnega poučevanja in usmerjanja mladine.

Tabor poteka v organizaciji Plezalnega društva Nulta gravitacija.

1. DAN: Ob 9. uri zbor pred izletniško kmetijo Tratnik. Sledi plezanje v homogenih skupinah – spoznali/ponovili boste pravila varnega obnašanja v plezališču in plezali na pogled. Po večerji sledijo spoznavne družabne igre.
2. DAN: Plezali boste na pogled in si našli projekt za vzpon z rdečo piko. Sledi večerja in različne družabne aktivnosti.
3. DAN: Poudarek bo na plezanju z rdečo piko. Sledi kosilo in po 16. uri odhod domov.

NASTANITEV

Za hrano in spanje bo poskrbljeno na izletniški kmetiji Tratnik. Za varnost, dobro počutje in športno vzdušje bomo skrbeli inštruktorji.

OBVEZNA OPREMA

S seboj potrebujete: šotor, podlogo za spanje, spalno vrečo in stekleničko/plastenko za pijačo. Priporočljiva je osebna plezalna oprema (plezalke, pas in plezalna čelada; v kolikor imate tudi vrv in sisteme, to prinesite s seboj). Vso plezalno opremo si bo mogoče tudi brezplačno izposoditi. Ne pozabite na zdravstveno izkaznico.

TERMIN IN CENA

Odpovedano

218 EUR oz. 132 EUR/otroka (srednješolci, ki so udeleženci naše plezalne šole).

  • 10 % popust za udeležence naših rednih plezalnih programov (srednješolci imajo posebno ceno)
  • 10 % popust za drugega otroka
  • 15 % popusta za tretjega otroka

PRIJAVA

Vsaj 10 dni pred pričetkom programa na info@plezalnicenter.si s plačilom akontacije.

Prijave zbiramo na info@plezalnicenter.si. Število mest je omejeno na največ 20 udeležencev!

Za potrditev rezervacije je potrebno vsaj 10 dni pred pričetkom poravnati akontacijo v višini 30€ na transakcijski račun Plezalnega društva Nulta gravitacija.

PODATKI ZA NAKAZILO AKONTACIJE:
Plezalno društvo Nulta gravitacija
Pesarska cesta 10
1000 Ljubljana
TRR: IBAN SI56 6100 0001 5087 436 (DELAVSKA HRANILNICA d.d. LJUBLJANA)
Namen: ime tabora, priimek udeleženca

V kolikor otrok še ni član Plezalnega društva Nulta gravitacija, je potrebno plačati tudi članarino za tekoče leto, ki znaša 27 EUR. Podatki za nakazilo članarine so zapisani zgoraj, v namen pa napišete: Članarina, ime in priimek.

V primeru, da je otrok član obeh društev (Društvo za razvoj plezalne kulture, Plezalno društvo nulta gravitacija) na prvo storitev prejme popust v višini ene članarine – 27 EUR.

Tabor bo organiziran v razmerju varovanci : inštruktorji= 8 : 1. Udeleženci srednješolci, ki plačajo posebno ceno, niso zajeti v zgornja razmerja varovanci : inštruktorjem. Tabor bo izpeljan ob vsaj 8 prijavljenih udeležencih.

V primeru odpovedi prijave zaradi opravičljivih razlogov (npr. z zdravniškim potrdilom) več kot 10 dni prej, vam akontacijo vrnemo. V kolikor tabor odpoveste 10 dni ali manj pred začetkom tabora, akontacije ne vračamo.

V kolikor bi tabor zaradi opravičljivih razlogov odpadel, bomo prijavljene o tem pravočasno obvestili in vrnili plačano akontacijo.

Dodatne informacije po telefonu: +386 (0)68 61 32 14 (koordinatorka programov za otroke) ali na info@plezalnicenter.si.

Koordinatorka je dosegljiva na telefon v času uradnih ur:

Ponedeljek-petek: 12.00-14.00