Zimski tabor v Ospu

ZA KOGA?

Plezalni tabor je namenjen športnemu plezanju v naravi in je primeren za vse plezalce iz našega ter vseh drugih slovenskih in tujih plezalnih društev/klubov. Primeren je za otroke in mladino od 9. do 18. leta starosti, za bolj izkušene plezalce in začetnike.

KAJ BOMO POČELI?

Na taboru bomo spoznavali in nadgrajevali varno skalno plezanje v urejenih plezališčih. Predvidoma bomo plezali v Ospu, Črnem Kalu in Mišji Peči, kjer je tudi pozimi primerno toplo za plezanje v kratkih rokavih! Plezališča so zelo raznolika in, tako s stališča varnosti kot plezalne zahtevnosti, primerna tudi za mlajše plezalce.

Za varnost, dobro počutje in pravo športno vzdušje bomo skrbeli licencirani inštruktorji športnega plezanja, ki imamo večletne izkušnje s športnim izobraževanjem in usmerjanjem mladine.

Tabor poteka v organizaciji Plezalnega društva Nulta gravitacija.

1. DAN: Ob 9. uri zbor udeležencev na parkirišču pred Ospom in razvrstitev po sobah. Plezanje v plezališču Osp.
2. DAN: Plezanje v Črnem Kalu.
3. DAN: Plezanje v Mišji Peči. Starše pričakujemo po 16. uri v vasi Osp, kjer spimo.

Ob večerih je poskrbljeno za zabavno preživljanje časa – igramo se družabne igre, gledamo plezalske filme, se učimo trikov iz vrvne tehnike.

NASTANITEV

Spali bomo v hostlu v Ospu, kjer nam bodo tudi kuhali. V ceno tabora je vključeno spanje v hiši, 2 x zajtrk, 3 x malica in 2 x kosilo oziroma večerja, plezalna oprema in strokovno vodstvo inštruktorjev.

OBVEZNA OPREMA

Zaželeno je, da imajo otroci s sabo lastno plezalno opremo. Čelada je obvezna! V kolikor kateri od otrok kakšnega kosa opreme nima, mu manjkajoče zagotovimo mi. Ker so jutra in večeri hladni, poskrbite za topla oblačila (bunda, dolgo spodnje perilo – kot za smučanje, rokavice, kape …) – raje več kot premalo. S seboj imejte tudi termo steklenico. V hiši, kjer bomo nastanjeni, so potrebna čista obuvala (copati, croocsi, cokle). Ne pozabite na zdravstveno izkaznico!

TERMIN IN CENA

4. do 6. februar 2023 (3 dni)
V primeru slabega vremena se termin zamakne.

Vodja tabora še ni znan.

190 EUR/osebo oz. 115 EUR/osebo (srednješolci, ki so udeleženci naše plezalne šole).

  • 10 % popust za udeležence naših rednih plezalnih programov (srednješolci imajo posebno ceno)
  • 10 % popust za drugega otroka
  • 15 % popusta za tretjega otroka

PRIJAVA

Vsaj 10 dni pred pričetkom na info@plezalnicenter.si s plačilom akontacije.

Prijave zbiramo na info@plezalnicenter.si.

Število mest je omejeno na največ 15 udeležencev! Tabor bo organiziran v razmerju varovanci : inštruktorji= 8 : 1 in bo izpeljan ob vsaj 8 prijavljenih udeležencih.

Obvezno akontacijo v višini 30€ je potrebno poravnati na transakcijski račun Plezalnega društva Nulta gravitacija.

PODATKI ZA NAKAZILO AKONTACIJE:
Plezalno društvo Nulta gravitacija
Pesarska cesta 10
1000 Ljubljana
TRR: IBAN SI56 6100 0001 5087 436 (DELAVSKA HRANILNICA d.d. LJUBLJANA)
Namen: ime tabora, priimek udeleženca

V kolikor otrok še ni član Plezalnega društva Nulta gravitacija, je potrebno plačati tudi članarino za tekoče leto, ki znaša 27 EUR. Podatki za nakazilo članarine so zapisani zgoraj, v namen pa napišete: Članarina, ime in priimek.

V primeru, da je otrok član obeh društev (Društvo za razvoj plezalne kulture, Plezalno društvo nulta gravitacija) na prvo storitev prejme popust v višini ene članarine – 27 EUR.

V primeru odpovedi prijave zaradi opravičljivih razlogov (npr. z zdravniškim potrdilom) več kot 10 dni prej, vam akontacijo vrnemo. V kolikor tabor odpoveste 10 dni ali manj pred začetkom tabora, akontacije ne vračamo.

V kolikor bi tabor zaradi opravičljivih razlogov odpadel, bomo prijavljene o tem pravočasno obvestili in vrnili plačano akontacijo.

Dodatne informacije po telefonu: +386 (0)68 61 32 14 (koordinatorka programov za otroke) ali na info@plezalnicenter.si.

Koordinatorka je dosegljiva na telefon v času uradnih ur:

Ponedeljek-petek: 11.00-13.00
Go to Top