Sončna sobota je veliko plezalcev zvabila v naravo, kar nekaj pa se vas ni moglo upreti edinstveni priložnosti, da se udeležite 3. runde NLP lige na stenah v plezalnem centru. Najbolj zagreti so se že ob 10. uri zapodili na balvane, ki so jih Urh Čehovin in ekipa razmetali po vseh stenah našega centra.  Celo na najvišji steni v veliki plezalni dvorani so se znašli balvanski problemi različnih težavnosti,  na katerih ste zbirali točke v kvalifikacijah. Sicer ni bilo treba zlesti do višine 17. metrov, pa tudi tla so bila bistveno mehkejša kot običajno, vendar zato niso bili izzivi nič manjši.
V večerni finalni obračun se je uvrstilo 6 deklet in 6 fantov, med drugim tudi dekleti iz sosednje Hrvaške. Ogledali smo si tesen boj tako v konkurenci deklet kot fantov in oboji so se izkazali s svojo neverjetno spretnostjo, iznajdljivostjo, gibčnostjo in zmožnostjo prijemanja ter držanja miniaturnih oprimkov in čudno zaobljenih umetnih skulptur. O zmagovalki in zmagovalcu so odločale malenkosti in zato so bili prvi trije še bolj veseli super nagrad tokratnih sponzorjev tekme za NLP ligo.
Luka Fonda nam je poslal super fotke z dogodka, ki povejo več kot besede, zato ne bomo več besedičili … Poglejte si, kako odštekana je bila prva (in zagotovo ne zadnja ) tekma NLP lige v našem plezalnem domu. Se že veselimo naslednje runde! 🙂
[separator top=”40″]
KONČNI REZULTATI:
  • Dekleta:
1. mesto: Lana Skušek
2. mesto: Maša Kepic
3. mesto: Rebeka Kamin
  • Fantje:  
1. mesto: Jakob Bizjak
2. mesto: Jure Primc
3. mesto: Miha Hribar
  • Idoli:
1. mesto: Tomaž Erpič
[separator top=”40″]
FOTO: Luka Fonda
Published On: 14.05.2014Categories: Dogaja se, Utrinki, Zgodbe