Prvo obletnico smo si želeli praznovati skupaj z vami, našimi najbolj zvestimi obiskovalci in … uspelo je! Kot je povedala Natalija Gros: Danes vsi plezalci praznujemo 1. rojstni dan, to je naš praznik! In resnično smo praznovali vsi, dokler nismo omagali. 🙂

V petek, 12. decembra 2014, so se v lov za nagradami najprej zapodili otroci, ki so v tekmi trojk bučno navijali, se naprezali in se navdušeno veselili, ko so uspešno splezali balvan. Vrhunec rojstnodnevnega praznovanja pa je nedvomno bila večerna zabava. Najprej smo razveselili najbolj pridne tekmovalce med otroci in odraslimi z bogatimi nagradami, ki smo jih prispevali Plezalni center Ljubljana, Iglu šport, Lapis Bleaustone in Nubs ter z okusnimi prigrizki, za katere je poskrbel E.Leclerc. Težko pričakovana torta velikanka, zelo slastna in plezalsko okrašena, je zmanjkala kot bi mignil. Veliko navdušenje je požela tudi nova fotografska razstava odličnih plezalskih in gorniških fotografij, zbranih na lanskoletnem foto natečaju ob otvoritvi plezalnega centra. Za piko na I rojstnodnevni zabavi so z enkratnim koncertom poskrbeli člani legendarne skupine Panda. Najbolj zagreti plezalci so plezali dolgo v noč, najbolj navdušeni plesalci so migali še dlje. Kaj bi sploh izgubljali besede, poglejte si fotografije, ki povedo vse!

Hvala vsem in vsakemu posebej, ki z nami delite svojo energijo, ki nam zaupate, ki se veselite z nami in nam pomagate postajati iz dneva v dan boljši. Še naprej se bomo trudili, da vas bomo po svojih najboljših močeh presenečali, razvajali in zabavali tudi v novem letu. Naj se pleza!

Fotografije: Rok Malek, Alenka Paveo